Интимно

Изберете картина и разберете какви сте в секса

Разберете нещо повече за себе си 

05.01.2024г. / 12 30ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Сексът безспорно е удоволствие, наслада, а може би и най-върховното общуване между двама човека. Ако искате да разберете как го харесвате и да опознаете себе си малко повече, направете този забавен тест.

Изберете си картина и разберете нейното послание.

Картина номер 1

Срамежливи 

Вие определено не сте от хората, които говорят за секса открито. За вас това е интимност, която предпочитате да запазите за себе си. Ако сте в компания, в която се разказват мръсни вицове, вие ще сте едни от първите, които ще се изчервят. Определено това няма да ви хареса. Това обаче не означава, че когато правите секс, ви липсва увереност.

Бихме казали, че всичко при вас е в точната доза – страст, новаторство, склонност за експерименти. Нищо не преобладава и нищо не е в повече. Вие сте по-скоро традиционалисти, но стига да има удобен случай, можете да покажете на какво сте способни. 

Свързани статии

Картина номер 2

Страстни 

При вас страстта е като клечка кибрит – колкото бързо се пали, толкова бързо и угасва. Вие често пъти сте увлечени от неподходящи хора, които дори могат да ви докарат и неприятности. Имате склонност да бъркате тези ваши увлечения с любов, но не забравяйте, че всъщност това е просто химия. Ето защо не се учудвайте, ако не умеете да създадете трайни връзки.

Всичко у вас показва на другите, че вие искате мимолетни преживявания. Ако искате да промените това, обърнете внимание на посланията, които отправяте към другите чрез своите думи и поведение. 

Картина номер 3 

Царствени 

Вие сте от хората, които могат да се похвалят с малко, но „качествени“ сексуални партньори. За вас сексът не е разменна монета. Вие създавате близост само с хора, които са заслужили това. За да се стигне до секс, пътят, който трябва да извърви някой „кандидат“ е доста дълъг и осеян с внимание, дълги романтични вечери, подаръци и пътувания.

След като допуснете човека до себе си обаче, вие сте склонни да го „наградите“ богато за всички усилия. За вас няма тайни в секса и вие можете да покажете на другия неща, за които преди това само е мечтал. 

Картина номер 4 

Резервирани 

През живота си вие сте били наранявани доста често, при това от близки хора. Трудно създавате интимност и когато става въпрос за сексуални отношения, вие сте доста резервирани. Това обаче може да остави у другите впечатления, че вие сте недостъпни, взискателни и претенциозни. Всъщност това не е така. Опитайте се да бъдете малко по-сърдечни и да споделяте повече.

Споделете какви са истинските причини за тази ваша дистанцираност. Само така ще позволите да ви опознаят и обикнат повече. Забравете за миналото и покажете вашата чувствена страна. 

Коментирай