Свободно време

Великден започва по-рано с много смях и български комедии по Bulgaria ON AIR

„Ганьо Балкански се завърна от Европа“, Английският съсед“ и „Хъшове“ излизат на малкия екран отново за зрителите

19.04.2024г. / 16 06ч.
Мария Дуковска
Снимка: Bulgaria ON AIR.

Снимка: Bulgaria ON AIR.

Празничното настроение по Bulgaria ON AIR тази година започва по-рано. В навечерието на Великден, от 30 април до 3 май, Bulgaria ON AIR ще зарадва своите зрители с нови три забележителни български поредици, които ще предложат много смях, емоции и настроение на зрителите. На 30 април от 19:30 часа ще се излъчи премиерата на „Ганьо Балкански се завърна от Европа“, а веднага след него от 20:00 часа смехът ще продължи с комедийната поредица „Английският съсед“. За финал в дните преди Великден – от 30 април до 3 май, от 21:45 часа зрителите на Bulgaria ON AIR ще могат да се насладят на емблематичната тв адаптация на „Немили недраги“ – великото произведение „Хъшове“.

В рамките на 4 дни Bulgaria ON AIR ще излъчи 4-серийните продукции, за да предложи още повече положителни емоции и много позитивно настроение на аудиторията си благодарение на българското златно кино. И трите заглавия представят разноцветния характер и нрав на българите, трудния път на България към модерността и родолюбието на народ, борещ се за освобождение и независимост. Сценарият на „Ганьо Балкански се завърна от Европа“ е вдъхновение от фейлетоните на Алеко Константинов с главно действащо лице Бай Ганьо, а 7 години по-късно „Английският съсед“ бива направен по едноименната книга на Михаил Вешим, за която той получава идеята на море в Камчия.

Не пропускайте да си припомните безупречната актьорска игра на големите и останали в историята на българското кино артисти, някои от които вече не са сред нас – от 30 април в „Ганьо Балкански се завърна от Европа“ от 19:30, „Английският съсед“ от 20:00 и „Хъшове“ от 21:45 часа.

Коментирай