Свободно време

Новолуние в Телец на 8 май – енергия за положителни промени

Ето как да се възползваме от новолунието

08.05.2024г. / 16 55ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 8 май ни очаква новолуние в знака на Телец. Новолунието е възможност да освежим и съживим определена област от живота ни. То е шанс да пренастроим енергията си. В знака на телец това лунно събитие въвежда период на тих размисъл и определяне на намеренията ни. Априлското пълнолуние в Скорпион ни подложи на емоционално прочистване. Сега е моментът да прегърнете бъдещето с оптимизъм, като „посеем семена“ за бъдещето.

Свързани статии

Новолунието в Телец ще ни помогне да повишим нашата увереност и да предприемем значими стъпки към възстановяване на силата си. Новолунието през май ще се „присъедини“ към Слънцето, Венера, Юпитер и Уран – в Телец.

Периодът е идеален да проявим всичко, върху което сме размишлявали, откакто ретроградният Меркурий приключи на 25 април.

Почти всяко новолуние е възможност да насочим мислите и енергията си върху това, което искаме да постигнем в бъдещето, да придобием яснота и да си поставим конкретно намерение, а новолунието през май в зодиакалния знак Телец ще ни помогне да се настроим към нуждите ни.

Свързани статии

Знакът на Телеца е известен със способността си да бъде доста упорит и решителен. Въпреки това, след като сме се ориентирали към това, което искаме да постигнем по време на това новолуние, енергията на неподвижния земен знак ще подхрани способността ни да се придържаме към стратегията си, за да осъществим целите си.

Тъй като Телецът се управлява от Венера, добре е да се съсредоточим върху стремежите, свързани с отношенията или изкуството. Ще бъдем вдъхновени как да правим пари, как да постигнем материалните притежания. Определено това новолуние ни насърчава да приветстваме положителната промяна в живота си.

Новолунието ще се „срещне“ с Уран – планетата на революцията, бунта, иновациите и промяната. Тази космическа среща може да ни накара да се почувстваме запалени да прегърнем нови преживявания и по-голяма независимост. Старите рутини, модели, навици или пътища може да изглеждат бледи в сравнение с новата реалност, която можете да си представите на хоризонта.

Свързани статии

Новолунието ще формира хармонизиращ тригон, положителен ъгъл към Сатурн. В астрологията Сатурн предоставя проверки на реалността и ни насърчава да се развиваме, растем, постигаме и поставяме солидни основи за бъдещето.

Новолунието в Телец е особено съсредоточено върху правенето на неща, които са истински. Става дума за това да се случи нещо, което има съдържание. Това е прекрасно време да засеете семена или нещо друго, което има осезаем елемент.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 1 седмица )