Свободно време

Нумерологична прогноза за май

Не бива да бързаме

08.05.2024г. / 12 04ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Новият месец май ни носи енергия за успехи, но няма да липсват и трудности. Импулсивността може само да ни попречи, негативните мисли също. 
Поглеждаме към нумерологията, за да разберем какво ни очаква през новия месец.

Родените на 1, 10, 19 и 28-о число на всеки месец    

През месец май ще бъдете изключително креативни и ентусиазирани в работата си, ще ви се открият много възможности. Бъдете готови да се възползвате от тях. За някои от вас е възможна и смяна на работата. Въпреки успехите, няма да липсват и трудности, затова ще бъде важно да запазите позитивизма си. Когато става дума за любов и романтика, трябва да обърнете повече внимание на поддържането на взаимоотношенията си. 
Грижете се добре за духа и тялото си.

Свързани статии

Родените на 2, 11, 20 и 29-о число на всеки месец     

Новия период ви носи някои предизвикателства в работата. Май не е подходящ месец за партньорства. Всяко сливане или сътрудничество трябва да бъде отложено за известно време. Бизнесите в партньорство може да се изправят пред някои проблеми. Бъдете внимателни с документи. Финансите ще ви стигат, но внимавайте как харчите. Добрите възможности за положителни промени идват в края на май.

Родените на  3, 12, 21 и 30-о число на всеки месец     

През новия месец ще бъдете оценени за работата си, но трябва да покажете идеите си. Те ще бъдат одобрени, а вие ще спечелите признанията, които заслужавате. Ще се появят нови проекти, които ще ви дадат повече възможности и обхват за разширяване на кариерата ви. Финансите ще се увеличат значително и определено ще ви се иска да се поглезите. Грижете се добре за комфорта си и любовния ви живот.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 1 седмица )
stodni dushi krasavaci davaigi na Sam a I ot estrarabota NEMA da se odkajem I dvete SA sladkis rabota
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 1 седмица )
I koi bunak napisa tezi idostini pak daje ymora nemat
отговор Сигнализирай за неуместен коментар