Пълнолуние в Стрелец на 23 май – отварят се нови врати за нас

Силна енергия и за забавления

23.05.2024г. / 10 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 23 май ни очаква пълнолуние в знака на зодия Стрелец. Според западни астролози, това лунно събитие ни носи приключения и забавления, ще търсим радостта и няма да приемаме нещата толкова сериозно.

Пълнолунието в Стрелец ще ни напомни, че животът е богато преживяване на всяка емоция. Ще ни бъде по-лесно да се чувстваме оптимистично настроени за бъдещето. Там, където преди може би сме виждали затворени врати или препятствия, тази лунна светлина ще ни позволи да видим нов път напред.

Свързани статии

Всяко пълнолуние идва със своята енергия. Тази, която ни очаква на 23 май ще бъде такава, че ще се съсредоточим повече върху благодарността, даровете и изобилието около нас. Колкото повече „празнуваме“ къде сме на този етап от живота си и се чувстваме спокойни с настоящата си ситуация, толкова повече ползи ще почувстваме от това пълнолуние.

Бихме могли да използваме енергията му, за да си напомним да търсим радостта, да празнуваме всичко, което ни кара да се чувстваме добре и да внесем малко приключение и игра в живота си. Да търсим начини да се разведрим, да ни е хубаво, като опитването на нови неща, среща с приятели, правенето на неща, които ни карат да се разтоварваме от стреса, напрежението.

Свързани статии

И още – често хората се срамуват да поискат нещо за себе си. Усещат срам да задоволят своите желания, може би от страх да не бъдат критикувани, но и от факта, че са с настройката, че не заслужават даровете на живота. Затова е важно да разграничим нашия живот от този на другите и да търсим радостта.

По време на пълнолунието в Стрелец ще погледнем навътре в себе си, към нашето вътрешно дете, за да помислим върху определени неща. Има ли нещо в живота ни, което ни кара да се чувстваме несигурни? Вероятно се намираме в ситуация, в която чувстваме, че се лутаме, не сме сигурни дали наистина се движим в правилната посока.

Свързани статии

Но това пълнолуние ни насърчава да продължим, да бъдем смели. Да предприемем стъпки, да опитаме нещо ново и да предизвикаме това, което вярваме за себе си. Време е за еволюция на нашата съдба. Готови сме да надграждаме, а нещо от миналото ни най-накрая достига кулминационна точка. Късметът ще бъде с нас.

По време на това майско пълнолуние, планетата Нептун също е активна. Нептун ще ни подкрепя, когато става въпрос за сбъдване на собствените ни мечти. Затова нека се осмелим да мечтаем смело.

Нептун е и планетата на творчеството, което ще повиши нашите добри идеи, способността ни да разрешаваме проблеми, да бъдем креативни. Тази планета ще засили и интуицията ни, затова е важно да ѝ се доверим. Определено ни очаква една интересна енергия, която ще ни отвори нови врати.

Коментирай