Свободно време

Пролетна таро прогноза за всяка зодия

Какво показват таро картите

08.03.2024г. / 13 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 20 март ни очаква пролетното равноденствие, началото на пролетния сезон и астрологичната нова година. Всеки нов сезон и особено пролетния, свързваме с ново начало, по-хубави емоции и като цяло с период, в който можем да постигнем хубави неща за себе си. Поглеждаме към таро картите, за да разберем какво ни носи пролетта според зодиакалния ни знак. 

Повече за всяка зодия вижте в следващите редове.

Овен 

Таро картите разкриват, че през пролетния сезон родените под знака на зодията, с упорит труд и решителност, ще могат да постигнат всичко. Условието обаче ще е, че трябва да си сътрудничите и да работите с други, за да се случи това. В края на краищата в екипа няма „Аз“.

Свързани статии

Телец

Скъпи Телци, отдавна не сте взимали нещата в свои ръце. Сега вие определяте правилата и решавате в каква посока да продължите живота си. Чрез самодисциплина и поддържане на граници с другите, можете да накарате всичко да се случи. Късмет няма да ви липсва.

Свързани статии

Близнаци

Обещаващо ново партньорство в бизнеса или в личния ви живот започва да се развива с настъпването на пролетта. Дайте на тази прохождаща връзка много енергия, за да сте сигурни, че резултатите са в съответствие с вашите цели. Мечтите се сбъдват, Близнаци!

Коментирай
Здраве и красота