Таро карта за 18 май

Хубава енергия за хората с дълга връзка

18.05.2024г. / 08 23ч.
Аз жената
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Карта на деня – Умереност. Тя е символ на търпението, на баланса и хармонията. Това може би е най-мощната енергия, която поддържа Вселената и живота, именно енергията на баланса. Толерантност, разбиране и съчувствие са ни нужни днес, за да бъдем в хармония с тази аркана и с днешната енергия.

Търпението, умереността и дори въздържанието ще ни помогнат да преоценим ситуацията, хората около нас и да вземем най-доброто решение за това как да постъпим и какво да направим. Подходящ ден за започване на диета.

Съвет за деня – Светът е карта, която ни съветва да довършим задачите, да не оставяме днешната работа за утре, а да я свършим днес. В синхрон с Умереност тя ни дава стимул да постигнем баланс, като изчистим недовършеното и си дадем време за кратко спокойствие и търпение, преди да настъпи новият цикъл.

Светът е хубава карта, тя вещае щастие и успехи. Комбинацията от тези две карти може да означава, че се нуждаем от разчистване на пространството, от освобождаване от задължения и недовършени неща, от хармония и баланс.

Свързани статии

В работата: В работата нека ви води спокойствието днес. Създавайте спокойна и хармонична атмосфера около вас. Довършете всичко, което можете и въведете ред в графика и задълженията.

За влюбените и семейните: Енергията днес е благоприятна за дългосрочните връзки, за планиране на семейство, на сватба. Ще сте обзети повече от мисли за сериозно обвързване отколкото за флиртове и е възможно да бъде сложен край на безперспективните връзки.

Коментирай