Свободно време

Новолуние в Близнаци на 6 юни – посрещаме новите перспективи

Имаме енергия за учене и общуване

06.06.2024г. / 13 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 6 юни ни очаква новолуние в знака на Близнаци. Новолунията винаги са космическа повратна точка, когато се разделяме с един цикъл и посрещаме нов. Новолунието в Близнаци ни кани да „посеем конкретен вид семена“ – мисъл или идея, но е важно да знаем как искаме да се развият плановете ни.

Близнаците могат да се чувстват неспокойни с планове, които са твърде конкретни, и да имат проблеми с изпълнението им. Това прави новолунието идеално време да започнете нещо ново, което ще ви даде възможност да изследвате, изучавате, докато се оформя.

Свързани статии

Новолунията са период, в който бихме могли да запълним празнотата, независимо дали чрез ново преживяване, чрез човек. Лунното събитие на 6 юни има съвпад на пет планети в Близнаци, съчетано с новолунието в знака, и това рисува ярка астрологична картина. Новолунието всъщност беше предшествано от навлизането на Юпитер в Близнаци на 26 май и така той ще се присъедини към другите планети.

Свързани статии

Това е планетарен модел, който ще донесе много възможности по пътя ни, ето защо ни очаква нещо уникално. Близнаците се управляват от Меркурий, който е планетата на комуникацията, интелекта и гъвкавостта. Когато множество планети се събират в този въздушен зодиакален знак, това усилва качествата на Близнаци, подчертавайки комуникацията, ученето и адаптивността. Това новолуние ще ни даде желанието да обновим живота си.

Свързани статии

С Новолунието в Близнаци има потенциална енергия за нови начала, особено в области, свързани с комуникация, учене. Това означава, че можем да започнем нов курс на обучение, стартиране на творчески проект или започване на разговори, които водят до нови перспективи. Съвпадът на пет планети допълнително засилва тази енергия.

Свързани статии

Ставаме по-разговорливи, но и нетърпеливи да учим нови неща. Много е важно да не разпръскваме енергията си, да не се претоварваме с информация. Тази астрологична конфигурация предполага динамичен и интелектуално стимулиращ период. Това време е чудесно подходящо да се видим с приятели, да пътуваме, да се движим повече, да постигаме социална хармония. Енергията за хубавите неща ще ни стига.

Време е да поставим намеренията си за новото начало, да прегърнем новите перспективи.

Коментирай