Вижте 10 знака, които ангелите пазители ни оставят

Ето как общуват с нас

12.06.2024г. / 18 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Може би няма човек, който да не вярва, че някаква сила бди над него и му е помагала или помага в определени ситуации. Всички сме чували за ангелите, които ни пазят. Те винаги намират начин да ни напомнят за присъствието си.

Вижте 10 знака, които ангелите пазители ни оставят.

1. Намирате си пера – Перата са един от най-разпространените начини за получаване на съобщения от ангелите или починали близки. Намирането на перо на земята има много специално значение. Ако например сте изпитвали безпокойство относно финанси в този период, то това е знак, че нещата ще се подобрят.

2. Пеперуди, летящи около вас – Пеперудата се смята за специално послание от ангелите пазители. Въпреки че сезонът на пеперудите е пролетта и лятото, невинаги можем да ги видим, дори ако около нас има растения. Затова, когато се появи пеперуда, знайте че сте закриляни.

Свързани статии

3. Намиране на монета – Един от начините, по които ангел може да ви изпрати знак, е като постави монета на пътя ви. Това е знак, че не сте сами, дори и да се чувствате така. Бъдещето, което идва за вас ви носи просперитет. Казват, че когато намерим монета е важно да погледнем годината написана на нея, тъй като тя също може да ни покаже от кого е изпратено това послание.

4. Посещения от птици – Птиците често се смятат за ангелски пратеници. Те ни показват, че някой на небето мисли за нас.

Свързани статии

5. Виждате водно конче – Има вярвания, че водните кончета носят послания от нашите ангели пазители. Водното конче е символ на промяна и трансформация. Ако случайно кацне върху вас или лети наблизо, това е знак, че ви предстоят промени. Също така, вашият ангел-пазител ви напомня, че това, през което преминавате, е само временно.

6. Откриване на гладки, странни или красиви камъни – Това е знак, че вашият ангел пазител се опитва да привлече вниманието ви или да ви напомни, че бди над вас.

Свързани статии

7. Усещане на тяхното присъствие – Имали ли сте някога чувството, че някой ви наблюдава или можете да усетите нечие присъствие, дори и да няма никой край вас? Ако това някога ви се е случвало, това вероятно е знак, че вашият ангел пазител е наблизо.

8. Светлините мигат на случаен принцип – Когато вашият ангел пазител е наблизо, не е необичайно да ви се случи това. Така например светлините могат да мигат или напълно да се изключват.

Свързани статии

9. Виждате ангелски числа – Нашите ангели пазители се свързват с нас и чрез тях. Когато видите повтарящи се числа или уникални числови поредици, като 12:12, 4:44 и други подобни, поредици от цифри в номера на сметки, регистрационни номера, телефонни номера, лотарийни билети, табели и т. н.

10. Виждате повтарящ се знак, символ, животно или дума – Това също е съобщение, че вашият ангел пазител бди над вас. Бъдете наблюдателни. Възможно е да виждате определен вид птица по-често. Не само в природата, но в реклами, на десени на дрехи и т. н. Това е знак.

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
анонимен ( преди 4 месеца )
8. Светлините мигат на случаен принцип - може и енергото да не са стегнали добре нулата при профилактика - проверете
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 4 месеца )