Таро карта за 14 юни

Тази карта е символ на късмета и щастието

14.06.2024г. / 07 50ч.
Аз жената
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Карта на деня – Слънцето. Тази карта е символ на късмета и щастието. То е чиста енергия, която не е добра или лоша, тя просто е. Силата ѝ е неограничена и дава живот на всички ни. Плодородие, изобилие, здраве, щастие, радост и любов, всичко това може да бъде намерено в слънцето. Днес се очертава да е ден със силна енергия.

Съвет за деня – Рицар чаши. Това е карта, която обръща внимание към скоростно получаване на някаква новина, нещо, което ви тревожи, ще получи своя положителен отговор и развръзка.

Свързани статии

В работата:

Изпитваме нетърпение да довършим нещо, може би имаме срок, който трябва да спазим. Пазете се от недоглеждане на важни подробности. Може да има сблъсък на идеи и авторитети, но като цяло е успешен ден.

За влюбените и семейните:

Хубав ден за любовта, разговаряйте, намерете общо занимание с любимия и се пазете от конфликти, защото енергията е преобладаващо мъжка, и ако давате превес на желанията на егото си, може да избухне спор. Днес е благоприятен ден за хората без партньор, защото могат да срещнат интересен човек, но не бързайте с мечти, а си дайте време да го опознаете.

Коментирай