Свободно време

Изберете таро карта и вижте нейното послание за вас

Интересен тест с таро карти

18.03.2024г. / 09 02ч.
Мария Дуковска
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Един от най-древните и вълнуващи начини за гадаене на бъдещето, за получаване на яснота в настоящето е таро.

Таро картите винаги ни дават напътствия и ако можем да ги разгадаем, знаем как да се възползваме от даровете на Вселената или да постигнем повече щастие в живота си.

Днес споделяме един забавен тест с таро карти. Изберете една карта и вижте какво е нейното послание за вас.

Таро карти

Ако сте избрали карта номер 1, това е Таро карта Императрицата

Таро карта

Има ли нещо, което не можете да направите? Изтеглихте невероятна карта, която показва, че сте личност с много умения и таланти. Работите усилено, винаги обръщате внимание на детайлите, усъвършенствате уменията си. За всичко това ще бъдете възнаградени.

Успехите ви доставят удоволствие, но и пътят към тяхното постигане също.

Таро карта Императрицата е символ на плодородие, на женска сила, зачеване на дете или на посяване на семена на добри идеи.

Свързани статии

Ако сте избрали карта номер 2, това е Таро карта Глупакът

Таро карта

Тази таро карта разкрива, че на този етап от живота си вероятно се чувствате импулсивни и сте готови да предприемете действия. Може би е добра идея да забавите малко темпото и да помислите?

Бързате ли просто „да свършите с нещо“? Изкушавате ли се да продължите напред без солидна основа? Спрете и поемете дъх.

След това се запитайте: „Кой всъщност е най-добрият път напред тук?“. Много е вероятно да има само някакъв малък аспект, който пренебрегвате, който може да улесни живота ви. Успеете ли да успокоите емоциите си, ще можете да продължите напред и да вземете решение. Успехът няма да закъснее.

Свързани статии

Ако сте избрали карта номер 3, това е Таро карта Петица пентакли

Петица пентакли.

Посланието, което тази таро карта има за вас е, че нещата може да не изглеждат така, както ще се планират в даден аспект от живота ви в момента. Може да се чувствате така, сякаш сте се провалили и да не знаете в каква посока да поемете. Вероятно изпитвате и яд, тъга, въпреки че знаете, че това е временно. Петица пентакли разкрива тъга, липса на път пред вас, самота, ниска самоувереност.  

Това, което може да направите за себе си е да се погрижите за комфорта си, да се отдадете на любими занимания, да вложите ресурси в това да се надградите. Оттук нататък за вас нещата ще започнат да се подобряват.

Събитията ще се развиват във ваша полза. Ще се справите с трудностите, защото имате потенциала, но и подкрепата на важни за вас хора.

Свързани статии

Коментирай