Вкусът на лятото: нискоалкохолен винен микс с плодове Verano Azur FUSION

Новата напитка привлича все повече младите консуматори

21.06.2024г. / 10 30ч.
Аз жената

Малко неща са по-приятни от свежо, добре охладено вино с плодове като компания на топлите дни. Главен герой този сезон се очертава новия продукт на New Bloom Winery – Verano Azur FUSION. Това са два вида винен микс с натурален плодов сок. Предлагат се в два вкуса: бяло с праскова и маракуя и розе с ягода и къпина. Винените миксове са с натурални плодови аромати и само 7,5% алкохол.

Рецептурата за създаването на Verano Azur FUSION е специално разработена от енолозите на New Bloom Winery и усъвършенствана след десетки потребителски тестове. Дизайнът на новите продукти следва свежата и цветна линия на марката Verano Azur като те се предлагат във винена бутилка с удобна винтова капачка за по-лесна консумация. Любопитна подробност е, че новите винени миксове с плодове може да се консумират както в чаша за вино, така и в голяма чаша за коктейл. Сервират се силно охладени – на 8-11 °С, с плодове – резени праскова, малини, ягоди и бучки лед.

Verano Azur FUSION могат да се използват и за направата на сорбе или със ситно натрошен лед. За разлика от традиционното вино, те се комбинират с газирана вода, плодове и лед, които набират популярност сред летните коктейли. Нискоалкохолните продукти са предпочитана алтернатива за потребителите от поколението Z, които търсят заместители и по-свежи варианти на виното и високоалкохолните продукти.

Verano Azur FUSION се стреми да отговори на новите очаквания на най-младите потребители и защо не, да ги спечелим да опитват категорията. Затова търсихме безкомпромисно качество и баланс между винения микс и плодовия сок. Така се роди Verano Azur FUSION.“, споделиха от избата-производител New Bloom Winery. Винарната се намира в град Съединение и разполага с близо 8000 дка лозя. Марката Verano Azur представя лесни за консумация вина, заредени с много слънчево настроение и цветна визия.