Шакира ще пее на Copa América 2024™

10.07.2024г. / 11 57ч.
Михаела Лазарова
Кредит: Sony Music/Вирджиния Рекърдс

Кредит: Sony Music/Вирджиния Рекърдс

Shakira е музикална икона и в света на спорта. Колумбийската изпълнителка е оглавявала полувремето на най-големите спортни събития в света като Super Bowl и FIFA World Cup. Този път Шакира ще развълнува над 54 000 фенове на финала на CONMEBOL (Южноамериканска футболна конфедерация) Copa América 2024™, който е насрочен за неделя, 14 юли, на стадион „Hard Rock“ в Маями, Флорида. CONMEBOL потвърди, че носителката на награди Grammy® и Latin Grammy® ще изнесе концерт за първи път в историята на Copa América™ – най-старият турнир за национални отбори в света.

„Песните на Shakira се пеят и танцуват във всяко кътче на планетата, превръщайки музиката ѝ в глобален феномен. Сигурни сме, че нейното изпълнение на Copa América 2024™ ще подсили посланието за здравословна страст чрез спорта“, заяви Alejandro Domínguez, президент на конфедерацията.

След успеха на новия си албум Las Mujeres Ya No Lloran, една от най-стриймваните музикални колекции през 2024г., Shakira започва дългоочакваното си световно турне на 2 ноември в Калифорния.

Коментирай