17 000 свещи пристигнаха в България за концерта на Боби Вълчев в Пловдив

11.07.2024г. / 11 39ч.
Михаела Лазарова
 Боби Вълчев. Снимка: ICreative

Боби Вълчев. Снимка: ICreative

Тази година, на 9 август, Античният театър в Пловдив ще стане свидетел на един незабравим концерт, организиран от популярния български джаз изпълнител Боби Вълчев. Това уникално събитие не само ще предложи музикално изживяване от най-висок клас, но и ще постави нов световен рекорд за запалени свещи на концерт, като на сцената ще блестят 17 000 пламъчета.

Хиляди свещи ще осветят събитието, създавайки романтична атмосфера, без разсейващи фактори, с цел потапяне изцяло в красивата музика. Това преживяване ще даде на публиката чувство за близост, романтика, завръщане към най-милото – семейството, любимите хора, дома. Вибрацията на пламъците на свещите ще отворят емоционалния свят на гостите на събитието.

Заедно с Боби Вълчев на сцената ще излязат и Биг Бенд Пловдив. Това е втората съвместна колаборация между музикантите. Ще имате възможност да чуете световните джаз парчета на Франк Синатра, Майкъл Бубле, Луис Армстронг, и много други в импровизация на Боби Вълчев.

Освен със своите впечатляващи изпълнения, на 9-ти август Боби Вълчев ще заплени публиката с магическа атмосфера, създадена от свещи, които специално са изработени за събитието, като изцяло са произведени по екологичен начин за да бъдат природосъобразни. Самите свещи са ЛЕД и са изработени от биоразградими материали, избрани специално за концерта за да подчертаят ангажимента на артиста към опазването на околната среда.

Боби Вълчев е един от най-креативните съвременни джаз музиканти на България. Въпреки че от много време музикантът живее в Дубай, той често се връща у нас, за да зарадва българската публика с интересните си концерти с каузи.

Античният театър в Пловдив, един от най-добре запазените древни театри в света, ще бъде идеалното място за това историческо събитие. Вълшебната светлина на 17000 свещи ще подчертае уникалната архитектура на театъра и ще създаде неповторима атмосфера. Впечатляващата инсталация ще бъде направена за пръв път в света и ще превърне вечерта в истински визуален спектакъл, създавайки уникална и романтична обстановка. Събитието обещава да бъде не само музикално, но и визуално изкушение. Очаква се концертът да привлече хиляди зрители от цялата страна и да се превърне в едно от най-запомнящите се събития в културния календар на България за тази година.

Билетите за концерта на Боби Вълчев вече са в продажба и могат да бъдат закупени онлайн ТУК.

Не пропускайте възможността да станете част от това уникално музикално изживяване и да подкрепите усилията за по-екологично бъдеще!

Снимки: ICreative

Коментирай