Майчинство

Ким Кардашян кръсти дъщеря си Кайденс Донда Уест

Любимката на клюкарските медии Ким Кардашян и рапърът Кание Уест избраха името на новородената си дъщеря

20.06.2013г. / 09 30ч.
Аз жената
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Ким Кардашян и Кание Уест кръстиха новородената си дъщеря Кайденс Донда Уест. Риалити звездата роди бебето си пет седмици по-рано от термина си – на 15 юни в болница в Лос Анджелис, Калифорния.

Свързани статии

Според клюкарския сайт MediaTakeOut.com, цитиран от Dnes.bg, Ким и Кание са спазили традицията на арменския клан Кардашян името на дъщеря им да започва с буквата „К“.

В същото време второто име на бебето е в знак на почит към майката на рапъра – Донда, която почина през ноември 2007 година след усложнения от неуспешна пластична операция.

36-годишният Кание е бил невероятно близък с майка си и дори посвети песен на нея, озаглавена „Hey Mama". 32-годишната брюнетка все още е в болница заедно с бебето Кайденс. По-малката сестра на Ким – Клое Кардашян-Одъм каза, че майката и новороденото са добре.

Тя написа в Twitter: „Дори не мога да започна да описвам чудото, което се случи в нашето семейство. Майката и бебето са здрави и си почиват. Ние оценяваме всичката любов на феновете. Повече информация ще ви дадем, когато му дойде времето! Благодаря на всички за разбирането! Обичаме ви!“

Коментирай
Свободно време