Майчинство

Натали Портман: Няма правила как да бъдеш добра майка

Актрисата споделя за майчинството и любимите си хора

30.10.2013г. / 14 50ч.
Мария Дуковска
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Родителството е трудна мисия и носи със себе си много отговорности, а правила почти няма, открива актрисата Натали Портман. Тя споделя в интервю пред британското издание „The Telegraph“, че обожава времето, което прекарва със сина си Алеф, плод на любовта й с хореографа Бенджамин Милпие.

„Сега съм по-малко осъдителна и строга, отколкото преди, когато нямах дете. Това, което разбрах със сигурност е, че да бъдеш родител е абсолютно индивидуално за всеки човек“, споделя носителката на „Оскар“.

Свързани статии

„Всичко е нормално и няма никакви правила - освен тези, които те ограничават да нараниш детето си, разбира се. Някои майки например кърмят децата си, докато станат на 5 години, а други не ги кърмят изобщо. Няма никакви правила за това как да бъдеш добра майка. За някои най-правилното нещо е да се върнат бързо на работа. Други пък смятат за нормално да спрат да работят изобщо.“

Самата Натали е единствено дете на своите родители и често споделя колко им е благодарна за ценностите, на които са я научили. Както и че не са я спрели да се занимава с актьорско майсторство, а дори са я подкрепили на крехката възраст от 11 години, когато тя дебютира в киното.

„Моите родители бяха перфектни. Те бяха винаги на място, винаги обичащи, позволиха ми да се занимавам с това, което беше моята страст. Аз бях истинска късметлийка да се снимам и все пак да имам нормално семейство, дом, приятели“, допълва изповедта си актрисата.

Коментирай