Майчинство

Скалата показа малката си дъщеря

Дуейн Джонсън публикува снимка с бебето Джазмин в Instagram

21.12.2015г. / 14 28ч.
Илияна Николова
Снимка: Instagram/therock

Снимка: Instagram/therock

Дуейн Джонсън – Скалата показа публично новородената си дъщеричка. Той пусна снимка в профила си в Instagram.

На фотографията се вижда как Скалата лежи по гръб, а на гърдите му лежи малката Джазмин, увита в пухено одеялце. Разнеженият татко изглежда по-щастлив от всякога.

В текста до снимката Скалата пише: „Коледа дойде по-рано! Минути след като се роди, тя вече лежеше на гърдите на татко. Да бъдеш благодарен вече има съвсем ново значение...“

На снимката се вижда как Скалата се усмихва блажено. По-надолу добавя: „Може и да ви звучи странно, но в този момент, в който нежната кожа на новородената Джазмин докосна моята, имах едно единствено желание към Вселената... Дай ми сила да стана по-добър човек днес, отколкото бях вчера. Ако мога да постигна това, ще бъда чудесен баща.“

Свързани статии

Милите думи на шампиона по кеч и холивудска звезда Дуейн Джонсън няма как да не докоснат сърцето. Този огромен мъж с мускулесто тяло на Аполон показва своята нежна страна.

Миналата седмица Скалата и приятелката му Лорън Хашиян оповестиха публично, че дъщеричката им се е родила. Двамата са заедно от 2007 година. Запознават се на снимките на филма „Игра по план“. Скалата има 14-годишна дъщеря от предишен брак.

Коментирай