Майчинство

Синът на Антония Петрова хвана портфейл на прощъпалника си

Освен портфейл, детето хванало още два предмета – химикалка и ортопедичен инструмент

27.11.2019г. / 10 20ч.
Аз жената
Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Мис България 2009 Антония Петрова-Батинкова сподели в профила си във Фейсбук, че със съпруга ѝ са направили прощъпалник на сина им.Малкият Благовест е избрал цели три предмета по време на ритуала – портфейл, химикалка и ортопедичен инструмент. Вижте посланието на щастливата Антония Петрова:

„Приятели, споделяме с вас изключително емоционален и съкровен за нас, семейство Батинкови, момент – Прощъпалникът на първородния ни син! Нашият юнак Благовест Ивайло Батинков проходи в началото на 9 месец и както повеляват традициите му направихме Прощъпалник по стар, бански обичай! Спазени бяха всички традиции типични за Банско и региона! Прощъпалникът се прави на открито и на кръстопът, със сладка пита и мед! Бест си избра 3 предмета: портфейл – наречен за бизнесмен; химикал – за директор и ортопедичен инструмент – за лекар, ортопед! Благовест избра да следва стъпките на баща си Ивайло Благовестов Батинков, от което мама и тате сме много щастливи! Бъди ни благословен, сине! Тичай по пътя на живота и никога не се спъвай и не спирай! Бъди пръв и водач и лидер, нека хората те следват! Винаги избирай правилния път и бъди успешен! Ние ще бъдем винаги до теб! Обичаме те повече от всичко!“

Антония Петрова и съпругът ѝ Ивайло Батинков станаха родители през януари т.г.. Носителката на титлата Мис България 2009 стана майка навръх имения си ден.

Антония Петрова се омъжи за Ивайло Батинков през юни 2018 г. в Гърция. Това е втори брак за известната дама, като преди това бе омъжена за руския бизнесмен Александър Бередин.

Коментирай
Свободно време