Тя е Ашли Греъм, американски супермодел в плюс размер и отново провокира със своя фотосесия за Elle. Този път Ашли позира със своя 8-месечен син Исаак, гола, кърмейки го.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) на Авг 3, 2020 в 9:29 PDT

Докато повечето жени се притесняват от своята физика след раждането, моделът показва точно обратното. Не само че преди седмици засне фотосесия за бански, но излъчването ѝ подсказва, че това е жена, която обича своите пищни форми.

„Когато гледам новите си стрии и промените, през които тялото ми премина, това ме подсеща, че всички жени сме супергерои“, сподели 32-годишният супермодел. Ашли добавя, че по време на бременността е качила доста килограми и са се появили стрии по тялото ѝ. Почувствала се е опустошена. „О, боже. Не мога да повярвам, че това се е случило.“

В интервю за списанието разказва и за красотата на това да дадеш живот и това да продължаваш да обичаш своето тяло, въпреки промените, които настъпват.

В личния си профил в Instagram, Ашли не спира да споделя красивите моменти на това да си майка, радвайки се на любовта и подкрепата на съпруга си Джъстин Ервин.Още докато беше бременна, засне няколко кадъра отново гола, а след появата на сина си не се притеснява да се снима без грим, със стрии, докато изцежда кърмата си. Невероятна е!