Ябълков чипс с канела

3 май 2018 | 06:13 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
5 едри ябълки
4-5 супени лъжици кафява захар
2 супени лъжици канела
180 мин.

  • Порции: 6

Продукти
Приготвяне

Загрейте фурната на около 90 градуса. Нарежете ябълките на тънки кръгли слайсове без да ги белите. Както са нарязани, отстранете семките. Смесете кафявата захар с канелата, разбъркайте добре. Оваляйте всяко парче ябълка в сместа, за да полепне добре. Подредете ябълките в тава за печене, застлана с пергаментова хартия. Печете в продължение на 2-3 часа, докато ябълките се дехидратират напълно. Внимавайте да не изгорят.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Кристина ( преди 5 години )
Здравейте... предполагам че десерта е хубав... но аз го готвя вече 3 часа и ябълките все още не са изсъхнали... даже увеличих температурата но май чак утре ще ги опитам....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар