В кухненски робот смелете бисквитите. Прехвърлете ги в купа и прибавете към тях крема сиренето. Разбъркайте добре до получаването на хомогенна смес и оставете в хладилник, за да стегне. Ако сместа не ви се вижда достатъчно хомогенна може да добавите още бисквити или крема сирене.

Разтопете белия шоколад на водна баня или в микровълнова фурна. Оформете топчета от бисквитената смес и с помощта на вилица потопете всяко топче в шоколада. Сложете бонбоните в подходяща чиния, поръсете ги с малко натрошени бисквити и сложете отново за няколко минути в хладилник, за да стегнат.

Следете и нашите кулинарни рецепти във фейсбук страницата „Ръкохватки – лесни рецепти“.

Снимка и идея: Facebook Tasty

Вижте още: