Домашни бисквити с фъстъчено масло, овес и мас

16 ноември 2015 | 17:00 | Илияна Николова
4 от 1 гласа
Добави в любими
3 супени лъжици мас
½ чаша масло, размекнато
1 чаша кафява захар
¾ чаша бяла захар
1 чаша фъстъчено масло
2 яйца
1 и ½ чаши брашно
2 чаени лъжички сода
1 чаена лъжичка сол
1 чаша овесени ядки
70 мин.

  • Порции: 15

Продукти
Приготвяне

Загрейте фурната на 180 градуса. В голяма купа смесете маслото, маста, двата вида захар и фъстъченото масло. Бъркайте, докато сместа стане гладка. Разбийте отделно яйцата и след това ги добавете към сместа.

Пресейте брашното, солта и содата. Разбъркайте и добавете към останалата смес. Накрая прибавете и овеса. С лъжица оформете бисквити върху лист хартия за печене. Печете в загрята фурна за около 15 минути. Охладете напълно преди да сервирате.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай