Хороскопи

Всичко за зодиите

Хороскопи


Бик

Търпелив, мълчалив, сдържан, бавен, незабележим, уравновесен, точен и методичен, Бикът крие оригинален ум под груба външност. Той предизвиква доверие у хората и това е една от тайните на неговия успех. Бикът умее да наблюдава и обича да е сам. Пази идеите си фанатично.


Въпреки спокойната външност той е холерик – сдържан, но в същото време напорист. Рядко се нервира, но за това пък гневът му е поразителен, а ако имате неблагоразумието да му противоречите може да стане опасен. Не понася загубите и мрази да му създават пречки.


Той е роден лидер. Говори само, ако наистина се налага. Не обича промените, които биха нарушили динамичния му стереотип. Властен е, уважава традициите и спазва условностите. Работоспособен, предпочита да работи за себе си и да подсигурява сам благата на семейството си.


Подходящи за него са свободните професии и тези свързани със селскостопански труд. Лесно практикува както физически, така и интелектуален труд. Добър ръководител е. Предпочита дейности, свързани с пътуване.


Бикът рядко среща разбиране сред околните. Упражнява властта си безапелационно. Той е нежен, чувствен и предан, но не и романтичен. За него флирта е ненужно губене на време. Има материалистично отношение към живота, не е ревнив, но изисква абсолютна вярност. Не е склонен към изневяра, но това негово качество не се оценява.


Младежките му години минават безметежно. В следващия период от живота си се сблъсква с трудности, свързани с интимния (брачния) му партньор, който започва да търси романтика извън семейното огнище. Ако в този момент Бикът не промени навиците си започва да предизвиква антипатия и да настройва близките срещу себе си. Той не приема разликата във възгледите. Ако създаде сполучливо семейство старините му ще бъдат спокойни и ще успее да се справи с всички трудности.


Мъжът, роден в годината на Бика – ако е през пролетта или лятото е материално задоволен. Родените през есента и зимата трудно се справят с материалните проблеми. Радва се на успехи сред жените.


Жената, родена в годината на Бика е мека, добродушна, безкористна, услужлива. Тя е грижовна и привързана към семейството. Привлекателна е и има много приятели. Ако е родена през есента и зимата живее по-успешно.


Критични години За бика това са 23, 46, 55, 64, 71 и 81-та от живота му. Тогава не е препоръчително да посещава болни и да ходи на погребения, особено през декември.


Несъвместимости Бикът има скрита несъвместимост (проявява се след няколкомесечно запознанство) с Тигъра.

Вашият хороскоп е изработен от Петя Георгиева