Хороскопи

Всичко за зодиите

Хороскопи


Кон

Конят е представителен, има прекрасна осанка, умее да се облича. Обича зрелищата, събрания, концерти, шоу-спектакли, спортни състезания, накратко казано всичко, свързано с публичност. Обикновено се занимава с някакъв спорт. Умее да прави комплименти, весел, бъбрив, симпатичен, даже популярен. Конят може да направи успешна политическа кариера и ще бъде доволен от това. Обича и умее да управлява. Той усеща мислите и реакциите на околните.


Конят може да върши еднакво добре умствена и физическа работа. Той е по-сръчен, отколкото интелигентен. Неуверен е и осъзнава това. Компенсира го със самоуверено поведение. Конят е избухлив, лесно губи самоконтрол и по тази причина губи позициите си. Гневът му е необуздан и когато е в такова състояние не е препоръчително да сте наблизо.


Конят е егоист. Той ще отстрани всички пречки, които застанат на пътя му без да се замисли, защото е твърде горд. Конят се интересува само от собствените си проблеми, даже ако се наложи да се намеси в проблемите на другите. Той е независим, не слуша никакви съвети и действа само и единствено по собствено убеждение. Конят създава семейството си така, че винаги да бъде център на внимание. Целият свят трябва да се върти около него. От своя страна той е достоен пазител на семейното огнище. Ако конят не е при своите, уютът изчезва като дим. Въпреки, че егоистичният кон работи само за себе си, от резултатите на труда му се възползват всички.


Конят е индивидуалист и работохолик, умее да управлява парите си. За нещастие е непостоянен, бързо се отегчава и изоставя започнатото, независимо дали това е работа, развлечение или любовна връзка. След време се връща към изоставеното и то с предишната страст. Чувства се добре единствено в група и обожава да го хвалят. Отношенията с противоположния пол са слабото му място – може да захвърли всичко заради любовта. Страстта на влюбения Кон е толкова голяма, че всичко останало може да му стане безразлично. В такъв момент може да загуби много. Спасението е да послуша разума, а не сърцето си – тогава ще пожъне невероятни успехи и ще бъде щастлив до края на живота си.


Първата и втората част от живота на Коня са много динамични. Може да напусне семейството си и да преживее много неприятности. Почти винаги изживява бурни и дори изпепеляващи чувства. Третата част е спокойна. .


Огнен Кон Когато говорим за Коня непременно трябва да обърнем внимание на Огнения Кон, който се ражда на всеки 60 години (1906, 1966, 2026 г). Годините на Огнения Кон са неблагоприятни за всички Коне – те преживяват болести, бедствия, катастрофи. Родените в годината на Огнения Кон имат същия характер като обикновения Кон, но както положителните, така и отрицателните му черти са значително по-ярко изразени и по-крайни, особено ако е влюбен. Вековният опит показва, че Огненият Кон създава проблеми в своя дом – там, където се е родил и там, където живее. Животът му е изключителен, наситен с изненади, вероятно ще бъде много известен, за добро или за зло.


Мъжът, роден в годината на Коня – ще се радва на почести и слава. Ако е роден през есента и зимата ще бъде материално обезпечен. Ако има родилно петно на дясното рамо ще бъде избухлив. Най-труден месец – май.


Жената, родена в годината на Коня – приятна външност, устойчив характер. Само с близките си се отнася нервно, даже агресивно. Към мъжете е внимателна и склонна да изпълнява всичките им желания. Родените през пролетта и лятото имат много успешен живот, а тези през есента и зимата трябва да разчитат на чужда подкрепа.


Критични години За мъжа това са – 15 и 16-тата от живота му. За жената – 5,10 и 75 година.


Несъвместимости Конят има скрита несъвместимост (проявява се след няколкомесечно запознанство) с маймуната и потенциална несъвместимост (проявява се след няколко години съвместен живот) с Петела.

Вашият хороскоп е изработен от Петя Георгиева