Хороскопи

Всичко за зодиите

Хороскопи


Коза (Овца)

Елегантна, артистична, влюбена в природата, неспокойна, злояда, несигурна, песимистична. Тя никога не е доволна от съдбата си, докарва околните до потрес с капризите си. Досадна е, но не го забелязва. Неорганизирана, няма усещане за време, лицемерна, подмазвачка, умее да използува другите за да постигне целите си. Лесно се приспособява към най-безопасния начин на живот. Крехка, изнежена, обича да мрънка, да говорят за нея, да я съветват и ръководят, да я изслушват и никога да не взима решение и да не носи отговорност.


Много често религиозна. Склонна е към благотворителност, но не със своите, а с чужди средства. Няма чувство за собственост. Не умее да управлява живота си и се движи по течението. Тя има вкус и талант, ще се справи с всякаква работа, но трябва да я ръководят. Умна е, но винаги остава на заден план, което за нея е по-добре.


Непрекъснато фантазира и на моменти забравя реалността. Обича спокойния живот и си мечтае за брак, който да я подсигури материално. Винаги е на страната на силните. Интуитивно усеща къде има полза, прилепва се и е трудно да бъде изгонена. Не се ангажира с материални грижи, предпочита тя да бъде обслужвана.


Мъжът, роден в годината на Козата – слабохарактерен човек, животът му може да започне в лишения и бедност. Родените през пролетта и лятото живеят по-добре. Ако на лявото рамо или дясната ръка има родилно петно, има само дъщери.


Жената, родена в годината на Козата – домът й винаги е пълен. По-щастлива е през 2-рата половина от живота си. Родените през есента и зимата имат по-щастлива съдба, те са лицеприятни, услужливи, общителни, чистосърдечни. Не е злопаметна. Ако има родилно петно на шията, дясната ръка или гърдите преживява трудни изпитания. Трудни години са 5, 17, 58


Критични години За мъжа това са 11, 60 и 70-тата от живота му. За жената – 63 и 71-та година.


Несъвместимости Козата има скрита несъвместимост (проявява се след няколкомесечно запознанство) с Кучето.

Вашият хороскоп е изработен от Петя Георгиева