Хороскопи

Всичко за зодиите

Хороскопи


Куче

Кучето винаги е на пост и винаги пази. То е сдържано, показва чувствата си само, ако се налага. Упорито е до крайност и знае какво иска. Често проявява цинизъм и всява страхопочитание с резките си и дръзки забележки. Критикува с повод и без повод, непрекъснато търси скандали и се задълбочава в дреболии. Кучето се бори против несправедливостите, скептично е, но има чувство за хумор и оптимистичен дух, който го спасява от неприятностите. Не обича места, където се струпват много хора.


Кучето притежава много благородни черти – вярност, честност, чувство за дълг. На него може да се разчита, никога няма да ви предаде. То може да запази всякакви тайни и проявява завидна скромност. Винаги ще се притече на помощ. Толкова е предано, че може да стигне до самоотрицание. Печели уважение най-вече заради изостреното си чувство за справедливост. Изразява се разбираемо, но на моменти трудно. Притежава остър ум и е прекрасен слушател.


Кучето не застава на страната на глупави идеи. То е философ, моралист, безсребърник, великодушно и безкористно, предпочита духовното пред материалното и не е обича да живее в разкош. Ако му потрябват пари винаги може да си ги набави. Има способности на водач, много добре се проявява в обществения живот, има талант на възпитател. Кучето е изключително прямо и работоспособно. В любовта проявява честност и много разум. Въпреки това през целия си живот преживява любовни проблеми, породени от непостоянството и присъщата му нервност.


Животът на Кучето преминава под знака на непостоянството – нервно детство, трудна младост, която е последвана от скептицизъм, а старостта е изпълнена с тъга по непостигнатото. Много е важен моментът, в който е родено Кучето. Родените през деня са по-спокойни от родените през нощта.


Мъжът, роден в годината на Кучето е умен и добър, лесно усвоява чужди езици. Ако е роден през есента и зимата животът му е много успешен. Родените през пролетта и лятото имат повече трудности. Критична възраст – 11, 25, 48, 50.


Жената, родена в годината на Кучето е импулсивна. Не е злопаметна, обидчива е и лесно се паникьосва. Добронамерена и много често изживява нещастна любов. Родените през пролетта и лятото имат по-лек живот от родените през есента и зимата. През март и септември не е препоръчително да ходи на гробища, нито да решава любовните си проблеми.


Критични години за мъжете са 11, 25, 48 и50-тата от живота им. За жената това са 60 и 90-тата година.


Несъвместимости Кучето има потенциална несъвместимост (проявява се след няколко години съвместен живот) със Свинята.

Вашият хороскоп е изработен от Петя Георгиева