Хороскопи

Всичко за зодиите

Хороскопи


Маймуна

Тя има най-объркващия характер от всички знаци. Най-често е душата на компанията, има чувство за хумор, много е хитра и маневрена. Това ви харесва, но ви заблуждава. Общителна е, създава впечатление, че се разбира с всички знаци, но в същото време е невероятно користна. Закачлива, любезна, услужлива, тя никога не ви споделя мнението си. Маймуната не харесва останалите знаци и счита себе си за нещо повече.


Маймуната е интелектуална. Цял живот се стреми да увеличава знанията и информацията си. Знае безкрайно много, учи непрекъснато и се информира за всичко, което се случва. Много е образована, има прекрасна памет, помни видяното, чутото и прочетеното детайлно. Изобретателна е, способна е да реши най-трудните проблеми с удивителна скорост, но всъщност е доста разсеяна. Ако не започне да реализира идеите си моментално просто ги изоставя.


Маймуната е много разумна и винаги успява да се шегува за сметка на другите и да ги поставя в неблагоприятни ситуации. С дипломация и хитрост може да се измъкне дори от най-трудните ситуации. Тя е независима, по природа индивидуалистка, не трябва да бъде принуждавана или сугестирана за каквото и да било. Трябва сама да направи избор. Не страда от скрупули, в състояние е да излъже, ако трябва да защити интересите си. Ще измами, защото има усещане за безнаказаност и е много трудно да разбере, че рано или късно ще си понесе последствията. Истината е, че много трудно ще се разсърдите на Маймуната, защото тя е очарователна и умее да се хареса на всички.


Маймуната е кариеристка и има всички основания и възможности за това. Останалите зодии я търсят заради проницателния й ум. Тя прекрасно организира масови мероприятия, умее да управлява финанси, работи качествено във всички области, където се изисква съобразителност и информираност. Маймуната може да се реализира навсякъде – политика, търговия, управление не са никакъв проблем за нея. Ако се отдаде на призванието си непременно става известна. Трябва само да се въздържа от уморителни монолози. Възможно е на моменти да изпадне във финансови затруднения, но това се случва, за щастие, рядко и обикновено е в добро финансово състояние.


Маймуната не е щастлива в любовта. Отношенията й с противоположния пол са неудачни. Тя е страстна, бързо се увлича, но и бързо се отегчава и търси нови обекти на чувствата си. За съжаление, често търсенията й са безплодни. Въпреки, че изразява бурно емоциите си, Маймуната се вслушва в здравия разум и може много бързо да подтисне изблиците си. Само вроденото й чувство за хумор я спасява от депресии. Тя умее да се надсмива над себе си и собствените си проблеми и да си направи съответните изводи. Първата част от живота на маймуната е спокойна, втората – изпълнена с изненади, които често променят плановете й, третата също е спокойна, но може да преживее самотна старост. Маймуната завършва живота си далече от семейството, много често при нещастен случай.


Мъжът, роден в годината на Маймуната – възможно е да живее доста бедно. Родените през пролетта и лятото са изключително честни и добронамерени. Предпочитат животинска храна. Ако на рамото има родилно петно е препоръчително да не ходи на погребения и изобщо да не присъства на чужди нещастни събития. Добре е винаги да носи със себе си 9 копринени и 3 ленени нишки. На 1-2 год. възраст може да бъде ухапан от куче. Критични години са 25, 37, 61, 80.


Жената, родена в годината на Маймуната, през пролетта и лятото има особено успешен живот, склонна е да направи всичко за любимия човек, жизнерадостна, но чувствителна и ранима. Ако има родилно петно отзад на рамото (все едно кое), ще постигне всичките си желания. Вероятно ще преживее стресова ситуация в детството си. В здравословно отношение трудни години са 4, 24 и 37-та година от живота й.


Критични години За мъжа това са 25, 37, 61 и 80-тата от живота му. За жената – 64, 73 и 85-тата година.


Несъвместимости Маймуната има скрита несъвместимост (проявява се след няколкомесечно запознанство) с Козата.

Вашият хороскоп е изработен от Петя Георгиева