Хороскопи

Всичко за зодиите

Хороскопи


Тигър

Тигърът е опозиционер, избухлив, непокорен, бунтува се срещу йерархията, той е революционер и водач. За съжаление, не винаги получава доверието, което заслужава и не винаги печели последователи. Тигърът е безразсъден, рискува много и често може да предизвика катастрофални последствия. Той е изключително чаровен и магнетичен, властен, настоятелен и печели уважение. Никой не се осмелява да му каже истината в очите.


Ако се опита да мисли, преди да действа Тигърът постига много повече успехи. Той е упорит, дребнав, конфликтен, безкористен, самопожертвователен, недоверчив, трудно взима решение и често – твърде късно. Може да живее в двете крайности – от блестящ пълководец до опасен престъпник. Непрекъснато се бори за нечии засегнати права.


Тигърът не се интересува от пари, но в същото време може да натрупа състояние. Той е човек на нестандартните действия, необикновената съдба и изненадващите ситуации. Той е воин, чувствителен, емоционален, дълбокомислен и разкъсван от силна любов. Това е човек на крайностите. Тигърът олицетворява могъщество и може да ви избави от 3 неща – крадци, огън и мошеници.


Първата фаза от живота на Тигъра е спокойна, за разлика от втората, която е страстна и бурна – тогава му се налага да решава множество проблеми – финансови, лични и семейни - нищо няма да му бъде спестено. Ако не се справи с тях ще продължи да ги отстранява и в третата фаза, която ще завърши със спокойна старост. Ако Тигърът е роден през нощта, особено около полунощ животът му е по-спокоен. Тигърът, роден след изгрев и особено около обед има бурен и изпълнен с много опасности и случайни събития живот, но той е доволен от него, защото обича риска.


Мъжът, роден в годината на Тигъра, ако е роден през пролетта или лятото има много добри доходи, неспокоен характер и щастие в любовта. Ако има петно в областта на сърцето или бракът му е несполучлив му се раждат дъщери. На 1, 20, 39 години трябва да се пази от огън. Ако е роден през май не трябва да ползва мъж(е) като обслужващ персонал или сътрудници.


Жената, родена в годината на Тигъра – има много успешен и задоволен живот. Избухлива е, но отстъпчива. Използува мъжете за постигане на целите си, харесвана е. Изживява бурни приключения, които обикновено свършват зле. Родените през пролетта и лятото много по-лесно се реализират и са прекалено задоволени. След 40-год. възраст става максималистка. Ако бракът й е несполучлив резултатът е драматичен. В младежките години може да пострада от огън или вода, по-късно страда от хронични заболявания на гърдите и стомаха.


Критични години За хората, родени в годината на Тигъра критични са 55, 77 и 82-та от живота им.


Несъвместимости Тигърът има пряка несъвместимост с Маймуната.

Вашият хороскоп е изработен от Петя Георгиева