Хороскопи

Всичко за зодиите

Хороскопи


Заек (Котка)

Заекът не се предава. Той е щастлив, талантлив, честолюбив, скромен, сдържан, изтънчен, добродетелен, приятен събеседник. Сладкодумен е и си знае цената. За съжаление, Заекът е повърхностен и всичките му достойнства също са повърхностни. Той обича обществото и обществото го обича. Обича да приема гости, да създава интриги, но го прави тактично и внимателно.


Заекът е светски човек, когото някои биха оприличили като сноб. Обича да демонстрира познанията и културата си. Обикновено изучава в детайли нещо с единствената цел да направи впечатление, като в същото време няма ни най-малка представа за поредица други важни неща. Обикновено е спокоен и невъзмутим, рядко губи самообладание.


Представителите на този знак са по-скоро е сантиментални, отколкото чувствителни. Много повече ще се разстроят от най-дребния си личен проблем, отколкото от световно бедствие. Световните бедствия ги занимават само, ако са лично засегнати от тях. Може да заплачат по незначителен повод, но много бързо се успокояват. Те са меланхолични по един очарователен начин.


Заекът е консервативен, той мрази усложненията и всичко, което би нарушило ежедневния му ритъм. Не взима никакви решения, ако предварително не е обмислил всички възможни положителни и отрицателни резултати. Хората се възхищават на неговата предпазливост и му вярват.


По отношение на парите Заекът е късметлия, умее да управлява финансите си и винаги сключва печеливши сделки. Най-добре се реализира в областта на търговията, антиквариата, юрисдикцията и дипломацията в случай, че работата му няма да е свързана с рискове. Жените-Зайци се реализират изключително добре в политиката – те са едновременно скромни и гъвкави, присъствието им не остава незабелязано.


Заекът е нежен и внимателен към хората, които обича и в повечето случаи предпочита приятелите пред близките си. Няма чувство за отговорност пред семейството си, майчиният инстинкт на Зайкините е много слабо развит, но изпълняват стриктно задълженията си. Заекът изживява спокойно живота си, ако не се сблъска с екстремни обстоятелства .


Мъжът, роден в годината на Заека през пролетта или лятото е прям и целеустремен. Ако е роден през зимата притежава имоти. По характер е импулсивен, но интелегентен. Живее дълго. На 3-годишна възраст може да бъде ухапан от куче, на 16 и 18 се сблъсква с трудности и е възможно да стане известен. През февруари и август здравето му е най-застрашено.


Жената, родена в годината на Заека е интересна, умна, стремителна и уязвима. Животът й е динамичен. Ако е родена през пролетта или лятото притежава особени способности в областта на кулинарията и ръкоделието. Умее да изразява благодарността си. Има малко приятели. Най- трудните й години са 17, 20, 40


Критични години За мъжете това са 30, 42 и 60 –тата от живота им. За жените критични години, в които може да се появят здравословни проблеми са 53, 61, 77 и 97-та.


Несъвместимости Заекът има пряка несъвместимост със Свинята.

Вашият хороскоп е изработен от Петя Георгиева