Хороскопи

Всичко за зодиите

Хороскопи


Змия

Змията е мъдра, прозорлива и упорита, сантиментална, нежна. Притежава прекрасно чувство за хумор, изискана е, дори суетна. Говори малко, а мисли много. Змията е интелектуална, мъдра, интуитивна. Тя има шесто чувство. Спокойна е, бързо взима решения, не понася провалите и обикновено достига набелязаните цели. Ще ви помогне само, ако изпитва дълбока симпатия към вас, но често стига до крайности и ненужна саможертва. Склонна е да преувеличава и ако направи услуга може така да се сближи, че да ви задуши с чувствата си и може да съжалите, че сте потърсили съдействие от нея.


Змията е ленива, но може да свърши всякаква работа, стига да пожелае. Винаги успява да намери точно толкова пари, колкото й трябват.


Сама избира партньорите си, обсебва ги и не им оставя никаква свобода. Поддържа извън брачни връзки, но по този начин само си усложнява живота. Ако попадне на подходящ партньор и отдаде повече време на семейството си животът й е хармоничен и безметежен. Змията винаги се стреми да ограничи свободите на партньора си и един от начините е да създаде голямо семейство.


В детството и младостта животът на Змията е безгрижен. Проблемите идват по-късно. Тя става сантиментална, страстна, впуска се в приключения, поема ненужни рискове и това може да й направи лоша услуга на старини. За Змията е много важно дали е родена през зимата или през лятото, през нощта или през деня, в топъл или в студен ден. Тя се чувства добре само на топло. Ако в деня на раждането й е имало буря животът й непрекъснато е в опасност.


Мъжът, роден в годината на Змията е спокоен и доброжелателен. Ако е роден през есента или зимата ще има много успехи. Родените през април и октомври имат интереси в науката. На 16 години съдбата изпълнява съкровените му желания. Между 20 и 30 години може сериозно да се разболее.


Жената, родена в годината на Змията – умна, красива, дружелюбна. Родените през пролетта и лятото имат силен, устойчив характер. Родените през есента и зимата са доброжелателни, талантливи, материално обезпечени. Два пъти в живота си е подложена на сериозни изпитания. На 30 г. ще бъде заобиколена от много приятели. Трудни години са 37 и 40-та година.


Критични години За мъжа това са – 7, 8 и10-тата от живота им. За жената - 55, 64 и 72-та година.


Несъвместимости Змията има пряка несъвместимост със свинята и Потенциална (проявява се след няколко години съвместен живот) с Кучето.

Вашият хороскоп е изработен от Петя Георгиева