Бременност

Кои трикове помагат да заченете с момче?

Яжте повече солени храни и червено месо

12.10.2013г. / 14 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Момче или момиче? Когато вие и партньорът ви искате да имате бебе, няма как да не се вълнувате от това какво ще ви се роди. Влюбените двойки понякога разсъждават така над въпроса за бебетата, сякаш се поръчват по пол, цвят на косата и очите и т. н. и Все пак казват, че има някои фактори, които могат да помогнат да се сдобиете с момиче или пък с момче.

Вижте какво трябва да направите, ако искате момче. Не знаем доколко тези съвети наистина помагат, знаем че най-сигурният начин да имате здраво и хубаво бебе е да се обичате.

Забравете за мисионерската поза, трябва ви друга, която да осигури по-дълбоко проникване. Казват, че момчета се правят, когато жената е легнала по корем или е заела кучешката поза.

По време на оргазъм влагалищната среда при жената става по-алкална, което благоприятства придвижването на сперматозоидите, които носят Y-хромозома. Така че е добре двамата с партньора ви да свършвате едновременно.

Свързани статии

Преди да правите любов, доставете си удоволствие, консумирайки вкусна храна. За предпочитане е да хапвате повече солени храни и червено месо, риба, маслини, яйца и други, ако искате бебе момче.

Фазата на Луната има значение не само за свалянето на килограми. Най-добрата лунна фаза за правене на момче е четвърт Луна.

Овулацията е от съществено значение за зачеването. Предлагат се тестове, с които може да определите кога ще настъпи ( в случай, че не разпознавате сигналите, които ви дава тялото по време на този период). Най-доброто време за зачеване на момче е няколко часа преди и след овулация.

Някои хора казват, че консумирането на кафе или шоколад преди секс увеличава шанса за зачеването на момче. Дали тогава сутрешният секс не е най-добрия вариант?

Дрехите, които носи мъжът трябва да не повишават температурата в тестисите, когато искате да имате момче, защото това не се отразява добре на сперматозоидите с хромозома Y.

Коментирай
Свободно време