Мода

Официални или удобни дрехи за Нова година?

27.12.2011г. / 20 03ч.
Аз жената
Официални или удобни дрехи за Нова година?

Поставяме въпроса така, защото комбинацията от секси и елегантни дрехи рядко е удобна за жената. Все пак едно е да си с маратонки и друго на висок ток. Въпреки това обаче отговорът на въпроса „С какво ще си за посрещането на Нова година?“ най-много зависи от мястото, където ще празнувате.

На площада – облечете се с дебели дрехи и удобни обувки. Кубинките обаче не означават, че трябва да изглеждате неглиже – задължително се гримирайте празнично и оформете прическата (поне кичурите, които се виждат под шапката). Изберете подходящ мек шал и шапка, с които ще изглеждате нежна и деликатна.

Ако празнувате в ресторанта на хотела или хижата, бихте могли да експериментирате с външния си вид. Ако се окаже например, че обувките ви са неудобни, спокойно ще можете да се качите до стаята си, да ги смените и после с удоволствие да изиграете Дунавското хоро. Удобно е и за перфектната визия на лицето, защото е лесно да отидете до тоалетната и да освежите грима си.

Посрещането на Нова година в домашна обстановка в никакъв случай не бива да ви кара да се отпуснете. Забравете за домашния анцуг и плетения елек от баба ви. Дори и да сте само двамата с любимия у дома направете всичко възможно, за да изглеждате специална на празника. Още един повод за купуване на поне една нова блузка, нали? В случай, че ще гостувате в дома на приятели или роднини, ще трябва доста да се постараете и да постигнете гореспоменатата комбинация от елегантни и удобни дрехи. Останалите гости ще са близо до вас, светлината ще е от поне няколко 100 ватови крушки, така че всяко несъвършенство в грима и облеклото ще бъдат лесно забелязани.

Не остана време, купихте ли си вече новите празнични дрехи?

Прочетете още:

Коментирай