Мода

Пръстенът на настроението – емоционален барометър на девойката

23.01.2012г. / 08 57ч.
Вергиния Генова
Пръстенът на настроението – емоционален барометър на девойката

Пръстенът на настроението доста нашумя напоследък. Явно някой е решил да изкара малко пари с тези цветни и интересни пръстенчета.
Всъщност те се продават от доста отдавна у нас в индийските магазини, на цена достъпна за тийнейджъри. Затова е и много предпочитана от тях дрънкулка.
Пръстенът на настроението сменя цвета си според емоционалното ви състояние. Ако сте щастливи е син, ако сте в съзерцателно романтично настроение – лилав, ако сте спокойни – зелен, ако сте ядосани или притеснени – жълт, ако сте нервни – кафяв, а ако замръзвате – черен. Пръстенът става черен и ако е повреден.
Истината е, че пръстенът реагира на промените в температурата и тъй като емоциите оказват влияние върху телесната ни температура, може да се забавляваме с емоциите си. Тази зависимост е открита още през 1970 г. от Джошуа Рейнолдс. И ето, че този умен мъж се е сетил да зарадва дамите с такова непретенциозно, но интересно бижу.
Подходящо е за подарък на тийнейджърки, защото може с часове да съзерцават това малко пръстенче и да му се радват; да говорят повече за чувствата си; да правят причинно-следствени връзки. Иначе пръстенчето е съвсем непретенциозно и цената му е 2-3 лева. Продава се с картонче, на което са написани кой цвят на какво емоционално състояние отговаря. Според мен ще е забавно не само за малки момичета, а и за пораснали.

Прочетете още:

Коментирай
150 rate up comment 20 rate down comment
Рая ( преди 11 години )