Мода

Поне 4 чанти трябват на модерната жена

Манията по дамските чанти – още един недостатък, който мъжете ни прощават

18.01.2013г. / 15 22ч.
Надежда Маринова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Жените така са устроени, че лесно падат в плен на всякакви мании – по парфюми, обувки, шалове, бижута, чанти. Всяка има своето слабо място. Да са живи и здрави мъжете им, които ги търпят и обичат, че даже и черно чувство за хумор имат: „Не се притеснявай, Ани, ще те погреба заедно с всичките ти обувки.“. Оригинални, практични, ръчно изработени, плетени от вълна, сламени, кожени, гумени, текстилни – изкушението е огромно.

Свързани статии

Чанта за всеки сезон

Това означава само 4 броя! Определено не са достатъчни!

Чанти за всеки стил

Обикновено средностатистическата жена поддържа един стил за работа и един за всеки ден. Любителките на спорта имат и спортни екипи – за каране на велосипед, туризъм и др. Това означава, че ви трябват една официална чанта-портмоне; поне две делови чанти – черна и бежова или сива и една спортна.

Чанта за всеки тоалет

Тук идва страшното. Защото не всяка чанта отива на дънки, на летния ленен костюм, на индийската блуза и на деловото сиво сако.

Чанта за обувки

Трябва ли чантата да е в тон с обувките? С това са се съобразявали майките и бабите ни. За щастие дизайнерите се смилиха над клетите жени и обявиха, че вече е модерно обувки и чанта да са в различен цвят, но в същия стил.

След всички изказани съображения, все още не може да се даде точен отговор на въпроса: „От колко чанти има нужда днешната жена, за да бъде модерна, да се чувства добре и да събира погледите на колежки и случайни минувачи по улицата?“.

Отговорът е някъде по средата – между: „Един път се живее и трябва да си доставям удоволствие, а чантите са моята голяма любов!“ до „Глупаво е да си харча парите за още чанти. По-добре да ги инвестирам в екскурзии, себеусъвършенстване, дома, семейството или децата“.

Тайната на стилната дама е да умее да съчетава чантата с подходящия тоалет. Винаги, когато можете, използвайте случая чантата от допълващ аксесоар да се превърне в акцент на дрехата.

А вие ще признаете ли колко чанти имате?

Коментирай
4 rate up comment 0 rate down comment
tani80s ( преди 11 години )
Патки,ако взимаш 180 лева заплата за колко ли чанти ще ти стигнат?И колко ще ти останат да живееш през месеца че и сметките да си платиш?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 2 rate down comment
1 ( преди 11 години )