Мода

Нова мода в чантите за есен-зима 2012

Тенденциите при дамските чанти

01.11.2012г. / 17 14ч.
Снежана Проданова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Новите модни тенденции за зимата на 2012, засягащи чантите, ни впечатляват с интересни нововъведения. Прочетете повече за това как този аксесоар ще допълни стила ни през идните студени месеци. Тук може да разгледате галерия от снимки.

Макси чантите са идеалният размер чанта за деловата жена. В тях се побира всичко необходимо за целия ви ден навън. Цветовете следват тези на облеклото – залага се на по-тъмните тонове на червеното, лилавото, синьото и на черното. Характерни са всякакви пришити или залепени елементи – от брокат и мъниста до шипове и ресни.

Чантата със закопчаване и форма тип „докторска“ става изключително актуална. Допълва идеално ретро стила на модерните за сезона рокли и поли.

Свързани статии

Изкуствена или естествена кожа, леопардови или крокодилови мотиви, щампи или реснички – въпрос на вкус. Дръжката – къса и твърда, тип куфарче, е идеална, за да придаде истинска женственост на притежателката й.

Дълга дръжка, кръгла, квадратна или трапецовидна форма, среден размер, закопчаване тип клъч и строги неангажиращи и връзващи се с много и различни тоалети цветове.

Описаният тип чанти няма да поберат всичките ви принадлежности, но ще са идеалният завършек за външния вид на всяка жена със самочувствие.

Коментирай