Мода

Какво да облечем за лятно парти

Не забравяйте за златните сенки, част от парти визията

26.07.2013г. / 15 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Топлите летни вечери ни подсещат за партита. Летните партита, на които се забавляваме и опитваме от любимите коктейли. Посещаваме ги на морето или в града, на някой открит бар. На тях ние винаги биваме забелязани, защото знаем какво да облечем, каква прическа да направим и с какви аксесоари да завършим имиджа си.

Това лято отново можем да бъдем под светлините на прожекторите, ако наблегнем на акцентите. Най-напред изберете дреха и обувки, които ще ви бъдат удобни. Дрехата трябва да е съобразена с фигурата ви, а сандалите да подчертаят красотата на глезените ви.

В зависимост от това дали партито е по-официално или не толкова, изберете строгостта на тоалета. Във всеки един случай трябва да има поне един от акцентите на лято 2013 година, а те са: злато, сребро, брокат, камъни, фини пайети, фини бродерии, прозрачни ефирни материи, висок ток на сандалите или платформа, дантела.

В прическите търсете вълни в косите, прически в стил бохо, конската опашка, малък стилен кок, оформен на тила. Не на последно място, гримът също трябва да е съобразен с тоалета. Но и при него изпъкват цветове като златни и сребърни сенки, неонова очна линия, портокалови и коралови ружове, гланц за устни в меки цветове.

Не забравяйте за маникюра, който трябва нежно да украсява ръцете, а не да граничи с кича. Разгледайте галерията ни и вижте красивите идеи за парти визия под знака на едни от най-красивите жени.

Коментирай