Мода

Акценти от пролет-лято 2014, които може да носите още сега

Големи камъни

21.12.2013г. / 13 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Преди броени седмици в Милано и Ню Йорк бяха представени новите колекции на дизайнерите за пролет-лято 2014. Както вече знаете, през 2014 година най-актуалният цвят ще е radiant orchid. Какво ново да очаквате за следващите колекции? Много раздвижени кройки в моделите, ярки цветове и големи и красиви камъни.

Тъй като част от колекциите за следващите сезони вече са достъпни в бутиците, може още сега да започнете да носите някои от акцентите за следващите сезони, като големите красиви камъни. Техният блясък присъства в колекцията на Прада за пролет-лято 2014.

Идеята на колекцията е да съчетае по-спортния стил с елегантността на моделите и десените в декорацията на дрехите. Елегантно палто и рокля в комбинация със спортни гети, всички богато декорирани с камъни.

В този имидж също се наблюдава еклектика. Елегантната рокля отново е комбинирана с гети. Линиите на моделите дрехи са както класически, така и комбинирани с асиметрия. Забелязва се многопластовост, която не е натрапчива, а напротив, представя една по-различна визия, към която е добре да се стреми всяка дама.

Ако след дългата шопинг обиколка не откриете подобни бижута, които да направите част от гардероба си преди настъпването на пролетно-летния сезон, винаги може сами да добавите малко блясък върху материите.

Свързани статии

В кинкалериите се продават много разновидности камъни. Съветваме и да заложите на големите и средни размери в ярки цветове. Тези камъни могат да се зашиват върху дрехите. С малко повече сръчност вие може да създадете вашите бутикови модели и да ги направите част от гардероба си преди останалите дами.

Снимки: Reuters

Коментирай