Мода

Високата талия в кройките издължава силуета

Бъдете шик

29.11.2013г. / 10 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Високата талия при моделите на дрехите ще бъде актуална и през есенно-зимния сезон. Един специфичен акцент, който придава повече женственост и шик, прикрива някои леки недостатъци във фигурата и издължава силуета. За коя част от облеклата е характерна високата талия? Високата талия може да бъде открита при палтата, саката, полите, роклите и панталоните. Как да съчетавате дреха с висока талия с останалата част от облеклото?

Свързани статии

Черните дълги до земята поли с висока талия ще бъдат абсолютен хит през този сезон. Задължително трябва да имате такава и във вашия гардероб. Полата с висока талия като тази се съчетава добре с потник, риза, боди или друг вид вталена блуза. Много дами, които не са високи на ръст, рядко биха сложили дреха с висока талия. Високата талия и дългите до земята поли и рокли правят силуета им по-издължен.

В този имидж има висока талия както при полата, така и при колана на сакото. Високо вдигнатите колани са шик и при палтата. Отново има издължена визия, елегантна линия в меки форми и добро съчетание на материи с цветове.

При роклите високата талия би могла плавно да следва извивките на модела или да бъде по-силно изразена както е тук. Създава илюзията за аутфит от две части. Красива и елегантна рокля подходяща за деловия стил, офис облекло или изискано парти. Лъскава материя за още повече обем в долната част на роклята.

Отново висока талия при модела на полата и връхната дреха. Късото и широко палто в модерен пепит е стилно събрано с колан с висока талия. Полата е обемна и е подходящ модел за дами с по-фина фигура. Имидж, който се съчетава добре с половинки обувки на висок ток или черни класически ботуши.

И не на последно място е високата талия при панталоните. Те в повечето случаи са от фини, ефирни материи или вълна. Моделите са свободно падащи и именно тази специфика на модела показва и красотата на тежко падащите материи. Съчетават се с вталени, ефирни блузи, ризи, потници и с обувки на висок ток.

Снимки: Reuters

Коментирай