Мода

Коприна и дантела в атрактивни цветове за следващите сезони

Елен Колева стана лице на модния бранд VHK Fashion

28.02.2014г. / 10 27ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Иван Коловоз

Снимка: Иван Коловоз

На 26 февруари 2014 г. в изискана обстановка Веселка Крачунова – дизайнер на модна къща VHK Fashion представи модели от най-новата си колекция „Елегантност за успеха“.

Лице на модния бранд и на колекцията е младата и успешна българска актриса Елен Колева. Събитието бе открито с находчив коментар от проф. Любомир Стойков, който припомни, че Веселка Крачунова вече е участвала в такива престижни събития като „Златна игла“ и „БГ модна икона“.

Той определи колекцията като комбинация от неподправен шик, женственост, елегантност и многофункционалност. След това дизайнерката Веселка Крачунова представи модния си бранд и колекцията „Елегантност за успеха“, която обединява трите линии: Casual, Lady и Traveler by VHK Fashion.

Моделите от колекцията бяха представени с много финес и стил от Ирен Онтева, Гери Дончева, Ева Кикерезова и Петя Велкова. Най-много аплодисменти обаче събра русокосата Маги (само на 4 години), която дефилира професионално с модели идентични с тези от дамските линии.

Сред ВИП гостите, които се насладиха на ревюто бяха: г-жа Виолина Маринова, Десислава Тошева, д-р Елиза Георгиева и съпругът й д-р Йордан Георгиев, Ваня Тошева, Ива Екимова, Меги Савова, Румяна Маринова, Йордана Димитрова, Стела Йорданова, Десислава Цонева и други.

Елен Колева се присъедини към гостите на събитието веднага след предпремиерата на спектакъла “Чайки пият чай“, в който участва. Ето какво споделя тя във връзка с новото си амплоа като лице на VHK Fashion: „Смятам, че в моделите, които създава Веселка Крачунова има освен елегантност и стил, също и една препратка към киногероините на миналия век – тип ала София Лорен, Мерилин Монро и съвременната Моника Белучи.

Съвременност с ретро излъчване! Освен това в стила на модния бранд VHK Fashion се преплитат ярките образи на динамичната, уверена в себе си жена и на нежната романтична Лолита. Когато погледна нейните модели, виждам част от себе си в тях!“.

Символите на женската енергия – красота, нежност, финес и чистота, задават тон на моделите в колекцията „Елегантност за успеха“ на дизайнерката Веселка Крачунова.

Casual by VHK Fashion съчетава атрактивни цветове и принтове, функционални кройки и качествени материи – памук, коприна, жарсе, жоржет. Тази линия е предназначена за младите и динамични жени със свеж и закачлив подход към модата и заобикалящите ги тенденции.

Свързани статии

За дамите, които залагат на по-класическия външен вид, но никога не се ограничават в модния си избор, е линията Lady. Моделите в нея са с класически кройки и от висококачествени, фини материи: памук, коприна, кашмир, вълна, дантела, копринен жакард. Линията е лимитирана и с по-висок ценови клас.

За нея се използва частична ръчна работа, специално изработени аксесоари като копчета и елементи на „Сваровски“, златни и сребърни ювелирни детайли.

Дизайнерката Веселка Крачунова залага в най-близките си планове за развитие на модния бранд и създаването на трета линия – Traveler, предназначена за пътуващите жени. Като съвременна жена, непрекъснато ангажирана с пътувания по света, дизайнерката обръща специално внимание на неизбежните въпроси за подбирането на дрехи, свързани със спецификата на различен тип пътувания.

Линията Traveler ще заложи на удобство, функционалност, елегантност и немачкаеми материи, съобразени с дестинацията и темата на всяко пътуване. Модната марка не забравя и вашите дъщери!

От съвсем малки до тийнейджърки момичетата могат да имат същите дрехи като тези от дамските линии. Модният бранд залага на функционалност, удобство, качество и достъпност.

Моделите са предназначени за жените с характер, които знаят какво искат и какво могат! Динамични, хармонични, амбициозни, женствени и елегантни – жени с класа! Това е образът на съвременната жена през погледа на дизайнерката Веселка Крачунова.

Снимки: Иван Коловоз, Хайлайф

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
jujka06 ( преди 10 години )
3 rate up comment 1 rate down comment
пфф ( преди 10 години )
До li: Явно женственост и елегантност са далечни понятия за теб! ХА ХА ХА
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 3 rate down comment
li ( преди 10 години )
Ujasna moda ! Lelichki , koi pravi takiva modeli v 21 vek?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Притчи, мъдрости, цитати