Мода

Модната икона Кейт Бланшет

Кейт Бланшет се отличава с женственост, чиста красота и безупречен стил на обличане

03.04.2014г. / 11 25ч.
Михаела Лазарова
Кейт Бланшет. Снимка: Reuters

Кейт Бланшет. Снимка: Reuters

След успеха на „Син жасмин“ Кейт Бланшет спокойно може да бъде наречена новото цвете на Холивуд. След поредната престижна статуетка 44-годишната актриса доказа, че гениално може да преминава от един образ в друг, омагьосвайки всички почитатели на седмото изкуство.

Кейт Бланшет се отличава с женственост, чиста красота и безупречен стил на обличане. На всяка своя поява на червения килим тя прави силно впечатление със своите тоалети, които напълно отразяват нейната същност и профил на актриса.

Една от последните й изяви на червения килим бе връчването й на престижната статуетка „Оскар“ за филма „Син жасмин“. Бланшет бе облечена в невероятна рокля с флорални мотиви на Армани в кремав цвят.

В гардероба на актрисата често могат да бъдат видени рокли от ефирни и леки материи, с фини бродерии и апликации върху тях. Линиите на моделите подчертават елегантната й фигура, а прическата й винаги е съобразена с тоалета и повода на нейната изява.

Кои цветове са сред любимите й? Кейт изглежда безупречна във всички цветове, но най-често избира своите тоалети в черно, кремаво и бледорозово. Въпреки бялата си кожа, австралийката изглежда още по-забележително в тези меки цветове.

Свързани статии

Обича роклите й да имат акцент като бродерии, камъни, дантела, флорални мотиви, металик оттенъци. Никога не добавя тежки и много на брой бижута, а само такива, които ще бъдат стилно допълнение към визията й.

Флоралните мотиви са сред любимите на Бланшет и определено й отиват много, особено когато е облечена в рокля с висока талия и декорирана с цветя.

Но както повечето холивудски звезди, така и Кейт понякога поема рискове в избора на облекло, които винаги се оказват успешни. Тя изглежда по същият стилен и впечатляващ начин и когато е облечена в строг костюм. В избора й за панталони доминират тези модели, които са с изчистена и остра линия, но отново подчертаващи елегантната й страна.

Кейт Бланшет е пример за успяла жена, която винаги умело успява да съчетае тоалета, прическата и останалите аксесоари за постигането на един безупречен външен вид. Въпреки блясъка на тоалетите си, тя има аксесоар, с който никога не се разделя и това е нейната нежна усмивка.

Снимки: Reuters

Коментирай
0 rate up comment 2 rate down comment
Силвия ( преди 10 години )
Очарователна е, много я харесвам!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар