Мода

Прически за бала, вдъхновени от фестивала в Кан (галерия)

Изключително актуални са небрежните къдрици и плитките

19.05.2014г. / 15 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

За 67-ми пореден път Френската Ривиера събра едни от най-известните актьори на едно място. Под невероятното френско небе и заобиколен от красиви палми, червеният килим на филмовия фестивал в Кан се превърна в магия. Невероятни тоалети, грим и прически направиха иначе романтичната Франция още по-необикновена.

Всички дами, които се вълнуват от тенденциите в прическите и грима за пролетта и лятото, трябва да знаят, че по-естествените нюанси в грима ще бъдат актуални. Денем или вечер кожата ви трябва да има лек естествен блясък. Изберете перленорозово, лилаво, цвят на пясък, сребро и злато.

Вечер не пропускайте да добавите на клепачите си леко опушен грим. Тези от вас, които харесват пин ъп момичетата, трябва да имат в колекцията от гримове черна очна линия и червено червило. На устните си през деня нанесете мек гланц с брокат или матирано червило в ярък цвят.

Това, което забелязахме като тенденция в прическите на червения килим е, че те са или оформени в красив кок на тила или високо, или са пуснати. Пуснатите коси са небрежно оформени с меки вълни или ретро къдрици.

Свързани статии

Ако харесвате конски опашки или плитки, те също ще бъдат актуални и не само за вашата дневна или клубна визия, но и за по-изискан случай като сватба, абитуриентски бал, коктейл и т. н.

Особено актуални са обемните странични плитки или опашките, в които отново са добавени къдрици. Ако предпочитате коковете, те имат разнообразни варианти на оформяне. От обемни и леко разположени в страни, до небрежни или в съчетания с тънки плитки и оформени на тила.

Дамите с бретон е добре да знаят, че бретоните ще бъдат актуални и през следващите сезони. Съветваме ви да ги оформяте леко в страни или прави, както и останалата част от косата. В подобна стилна визия на червения килим дефилира невероятната Моника Белучи. В галерията ни може да разгледате още красиви предложения за прически от червения килим в Кан.



Коментирай
Свободно време