Здраве и красота

Грим „пеперудени крила“

Комбинирайте няколко цвята сенки за зашеметяващ поглед

06.05.2014г. / 10 51ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn.com

Снимка: keikolynn.com

В тенденциите в грима за пролет-лято 2014 година професионалните гримьори съветват да изберем повече цвят, ярки и наситени цветове, които да комбинираме по подходящ начин. Едни от актуалните за сезоните цветове сенки ще са тези в морскосиньо, жълто, зелено, тюркоаз, лилаво, наситенорозово, корал.

Комбинацията от два или повече цвята сенки прави погледа отворен, красив и напомня за крила на пеперуда. В следващата идея ще видите как в няколко стъпки може да направите с помощта на сенки поглед, напомнящ пеперудени крила.

Трябват ви база за грим, сенки в тъмнозелено, наситеножълто с малко зелено, наситеносиньо, светлосиви сенки, светлосин молив за очи, черна спирала за мигли.

Нанесете на клепачите базата за грим. Във вътрешния ъгъл на горния клепач нанесете от жълтозелените сенки. След това до тях поставете комбинация от тъмнозелените сенки със сивите и накрая наситеносините.

Свързани статии

С помощта на подходяща четка за нанасяне на сенки направете лек опушен ефект като минете с четката внимателно през всички цветове, така че да се слеят плавно. На долния клепач нанесете син молив и накрая спирала.

Пудрата или фон дьо тенът трябва да бъдат в лек и естествен цвят, а на устните поставете меко розово червило или гланц.

Снимка: keikolynn.com

Коментирай