Мода

Какво да облека днес

Експериментирате с акцентите и формите

25.06.2014г. / 08 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn

Снимка: keikolynn

Животинските мотиви върху материите са актуални отпреди няколко сезона. Те направиха визията закачлива, отличаваща се и са изключително комбинативни като мотиви. Ето защо днес в рубриката ни „Какво да облека днес“ споделяме една свежа идея с котенца.

Вие може да изберете и друг животински мотив като кученца, мечета, зебри и т. н., а защо не и кончета за късмет (2014 е годината на коня). Това, което ще ви е необходимо е пола или рокля принтирана с животинки. Имате пълна свобода на комбиниране на цветовете.

В тази визия са съчетани екрю, черно, синьо и пепеливосиво. Когато полата ви е с висока талия, трябва да я комбинирате с вталена риза, топ или блуза, а също така може да вържете и по този оригинален начин ризата, когато е по-дълга.

Моделът е съчетал имиджа си с чорапи над коленете. Секси, но чорапите могат да изчакат до есента. Какви обувки да изберете? Нека бъдат половинки обувки от велур с панделка или сандали на висок ток. Чантичката е във формата на сърце.

Свързани статии

Вероятно забелязвате, че в една визия имате няколко актуални акцента – животински мотиви, панделки на обувките и чанта с нестандартна форма. Опитайте и вие да експериментирате с акцентите и формите.

Това ще ви отличи от всички останали. Визията ви ще бъде актуална и секси. Щом сте избрали котенца, не пропускайте да добавите и слънчеви очила, които да напомнят котешки очи.

Снимка: keikolynn

Коментирай
Свободно време