Мода

Металик ноктите – хит за 2014 година

Идея, която не бива да пропускате

12.05.2014г. / 12 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Сребърните и златни металик нокти ще бъдат актуални и през пролетно-летните месеци на 2014. Тези невероятни огледални отблясъци дамите поставят върху ноктите си в последните няколко години. Те бяха част и от редица звездни имиджи като този на Бионсе и Риана.

Идеята за металик ноктите може да приложите и при оформянето на педикюра си. Какво ще ви е необходимо. С металик лак няма как да постигнете този огледален ефект на маникюра си. Необходими са специални стикери за нокти, които може да си закупите в интернет или да посетите маникюрист, който да ви ги постави.

Има много марки, които предлагат стикери за придаване на лъскав златен и сребърен ефект върху ноктите, една от които е Minx. За поставянето им не са нужни топ лак или база. Фините листове злато или сребро трябва леко да бъдат нагрети, за да станат гъвкави.

Свързани статии

Още докато са меки се поставят върху ноктите. Необходимо е да се изчака да изсъхнат добре около 10-15 минути.

След което излишните парченца фолио се почистват. Металик акцентът в маникюра чудесно се съчетава и с други като камъни, капси, флорални мотиви, щампи за маникюр.

Предимството на този вид декориране на ноктите със стикери е, че маникюрът или педикюрът ви ще бъдат красиви около 2 седмици. Ако все още не сте пробвали с тези забележителни нокти, не пропускайте да бъдете различни.

Снимки: thinkstock

Коментирай