Мода

Какво да облека днес

Дълга до земята рокля на флорални мотиви

09.07.2014г. / 09 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn

Снимка: keikolynn

Днес в рубриката „Какво да облека днес“ ви представяме една нежна прелюдия от цветя. Дългите до земята рокли ще бъдат част от вашата дневна визия или вечерно парти край морето. Изберете рокля, която е с тънки презрамки и талия, която започва под гърдите.

Тъй като ще бъде на флорални мотиви, нека роклята е една експлозия от цветове. Материите, в които може да изберете вашата дълга, ефирна лятна рокля са памук, памук и коприна, памук и лен, вискоза или 100 % лен.

Подходящи обувки за такава дължина на роклята са кожени сандали на ниска подметка, но бихте могли да съчетаете роклята и със сандали на платформа или тънък ток. Вечер край морето е ветровито, не забравяйте да вземете със себе си и връхна дреха.

Моделът е добавил асиметрична плетена жилетка в цвят, който подхожда на останалите цветове на роклята. Ако сте на парти, болерото или вталеното памучно или ленено сако също са подходящо допълнение.

Свързани статии

Тъй като е прелюдия, не забравяйте да добавите към небрежно оформения си кок и диадема, шнола или лента с флорални мотиви. Бижутата трябва да са семпли. Чантата за дневна визия може да бъде тип кожена торба или плетена кошница, а за вечерта изберете стилен клъч.

Снимки: Keikolynn

Коментирай
Свободно време