Мода

Какво да облека днес

Екстравагантно съчетаване на десени

18.07.2014г. / 09 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn

Снимка: keikolynn

Днес в рубриката „Какво да облека днес“ ви представяме две идеи за повече женственост, изтънченост и красота. Те са продиктувани от екстравагантното съчетаване на десени, теми и цветове.

Първият модел представя тоалет от колекцията на Dolce and Gabbana за пролет-лято 2014 година. Характерно за него е полата с лек обем постигнат чрез басти, високата талия, дължината й малко под коляното и съчетаването на два противоположни десена.

Повечето дами биха съчетали ефирната блуза на точки с долна част, която е в изчистен цвят. Но не и когато става въпрос за екстравагантност и разкош представени от модния бранд. За да постигнете такава визия, не се страхувайте да експериментирате.

Свързани статии

Потърсете пола или панталон, които са с ренесансови или древногръцки мотиви върху материите. Съчетайте ги умело с копринена риза или блуза на по-големи или по-малки точки. Добавете малко повече злато и красиви обемни бижута, а цвета на останалите аксесоари съчетайте подходящо с облеклото.

Във втората идея за визия на деня има експлозия от цветове и идеи върху материята. Полата отново е с висока талия и в трапецовидна линия и съчетава в себе си много интересни елементи, някои от които напомнят за колекцията на Dolce and Gabbana.

Цветната пола е стилно комбинирана с черна блуза, но ако имате блуза или бюстие на фино райе или точки, може да замените изчистената блуза и да направите имиджа още по-интересен.

Подходящи обувки са сандалите на висока платформа, тези с по-тънък ток, половинки обувки на ток или обувки с равна подметка. Чантата може да е малка и компактна, която да се носи през рамо или да бъде обемна тип торба.

Снимки: Reuters, Keikolynn

Коментирай