Мода

Красиви булчински рокли в стил Ели Сааб

Като в приказка

06.02.2015г. / 09 48ч.
Михаела Лазарова
Снимка: facebook Elie Saab

Снимка: facebook Elie Saab

Според астролози новата 2015-а година е подходяща за сключване на брак и създаване на семейство.

Ако вече сте планирали тази положителна промяна, със сигурност вече избирате между хиляди красиви предложения своята булчинска рокля.

Какви ще са тенденциите при булчинските рокли за тази година? Следващите фотографии ще ви представят част от бляскавото ревю на маестро Ели Сааб.

Ненадминат в изработването на официални рокли, той за пореден път разкри женската красота, обгърната от невероятни линии, материи и блясък.

Модел от две части

Пола с тясна линия, която игриво се разкроява в долната си част. Модел, който подчертава всяка една извивка на ханша и талията, но в същото време не разкрива твърде много.

Подвижността на двете части ги прави комбинативни, което означава, че в подобен модел горната и долна част могат да се носят поотделно и след сватбата. Както забелязвате, цветът съвсем не е класическото и може би малко позабравено бяло.

Пера

Едно леко намигване към 40-те години на миналия век, представя осъвременен вариант на пищността на този невероятен моден акцент, който все повече намира място в официалните и булчинските рокли.

Фини пера в цвят шампанско допълват дантелената декорация и бляскавите бродерии. Роклите са с висока талия, а финото коланче изработено от коприна нежно подчертава разкоша на модела.

Прозрачни материи

Ефирните материи играят нежен танц с разкоша на тюла, който е богато декориран с флорални мотиви в нежно розово и екрю. Дължината на роклите варира, като в горната си част те са с презрамки, дълги ръкави или асиметрични.

Преобладава високата талия, а основен акцент при повечето модели е тънкото коланче. Разкош, който не е претрупан от излишни бижута или ненужни аксесоари в косите.

Като кралица

И ако все пак искате вашата булчинска рокля да има повече обем и пищност, изберете подобен модел. Като фея от приказките, обвита в леки материи, фин блясък и цветя.

Снимки: Reuters, facebook Elie Saab

Свързани статии
Коментирай