Мода

Какво да облека днес

Парижка класика

19.03.2015г. / 10 35ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn

Снимка: keikolynn

Вдъхновени от класиката, красотата и романтиката на Париж, в рубриката „Какво да облека днес“ споделяме две класически визии, с които да посрещнете красивата пролет.

В тях основни цветове са черно, червено и бяло, но вие бихте могли да добавите повече цвят и настроение. Задължителен елемент, който трябва да добавите в гардероба си за предстоящата пролет, е обемната пола в трапецовидна линия с висока талия.

Дължината може да бъде под коляното, до средата на прасеца или над коляното. Материята е кожа или неопрен, а високата талия добавя повече романтика и женственост.

Тук моделът е съчетал подобна пола със семпла червена памучна блуза. Необходим е само един последен щрих – красиво обемно колие с камъни и може би флорални мотиви.

Не забравяйте и за половинките обувки, които може да съчетаете с плътен чорапогащник. Една малка закачка върху тях ще направи визията ви още по-интересна.

Свързани статии

Следващото предложение добавя и малко синя нотка. Точките също са акцент, който ще бъде водещ в колекциите за пролет-лято 2015 година. Открийте вашата ефирна блуза или риза на точки. Съчетайте я с обемна пола и класическо сако и потърсете полъха на Париж край вас.

Снимки: Keikolynn

Коментирай