Мода

Няколко идеи как да съчетавате широките панталони

Бъдете секси и елегантни

17.05.2016г. / 13 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pinterest

Снимка: pinterest

Част от пролетно-летния гардероб ще бъдат панталоните с широки крачоли. Те са подходящи не само за нашата ежедневна визия, но и за вечерно парти или деловия стил. Днес споделяме няколко идеи, които ще ви покажат как да ги съчетавате.

Потърсете подобен модел с ластик. За да пада материята така тежко и красиво, тя трябва да е трико или да съчетава коприна, памук. Комбинирайте с изчистена блуза от памук или фин неопрен, която леко да разголва коремчето ви.

Пясъчният цвят се съчетава красиво със слонова кост, златно. Моделът е със сандали на равна подметка и чанта тип клъч, които имат върху себе си деликатни златни акценти. Ако предпочитате сребърно, също би си отивало с цвета на пясъка.

Широките панталони са подходящи за вашата офис визия. Представяйки този имидж, моделът е избрал памучен панталон с ръб. Височината на талията е класическа. Остава да добавите фино кожено коланче, риза, елегантни обувки и чанта отново в класическа форма. Тук имаме бяло, лилаво, кафяво и цвят охра. Страхотна комбинация от цветове и аксесоари.

Не забравяйте да добавите в гардероба си и ленените панталони. Изберете ги в бяло, слонова кост или в любимия ви цвят. Съчетайте ги с блуза, която е по-широка като модел, но къса. Тя може да е на райе или също да е от лен.

Обувките, които са подходящи за подобен модел панталон са фини сандали на токче, еспадрили, гуменки или сандали на висока платформа. Сламеното бомбе също ще бъде част от нашата пролетно-лятна визия.

Морският имидж също позволява да обуем широки панталони, в които да се чувстваме удобно и секси. Позволете си да добавите интересен десен, като райе. Оформете маншет, който да е малко над глезените.

Добавете къса фина блуза от памук или памук и лен. Косата приберете на небрежен кок и завършете с тюрбан или широка лента от трико. Аксесоарите са обемни и напомнят за лято и море.

Свързани статии

Когато ви предстои изискана вечеря или бизнес среща, на която трябва да сте строго елегантни, отново може да изберете за вашата визия широк панталон. Черният цвят или слоновата кост са особено подходящи. Нека панталонът има ръб.

Съчетайте го с черна елегантна блуза и подходящи аксесоари. Бъдете деликатни в избора на бижутата.

Снимки: pinterest

Коментирай
Свободно време