Мода

Кубинското модно шоу на Карл Лагерфелд (галерия)

Една забележителна круизна колекция

12.05.2016г. / 09 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Когато става въпрос за моден спектакъл, невероятни стайлинги и едно по-различно представяне на тенденциите, първото име, за което се сещаме е това на маестро Карл Лагерфелд. Само преди дни в красивата кубинска столица бе представена круизната колекция на модна къща Chanel.

Хавана бе още по-цветна и изпълнена с настроение, а моделите очароваха за пореден път присъстващите. Въодушевлението на всички гости на модния спектакъл бе толкова голямо, че не спираха да споделят снимки от събитието в социалната мрежа Instagram.

„Куба е прекрасна, заради своите цветове, коли... Има нещо особено хубаво във всичко това. Куба е място като никое друго на света, има идентичност, която обичам и винаги съм искал да дойда тук, но ми трябваше професионална причина за това.“ – сподели Лагерфелд.

Всички присъстващи, както и моделите, бяха извозени със стари коли, в различни ярки цветове, характерни за Куба. Мотивите с автомобилите присъстваха и в колекцията на модния бранд, както в мъжките, така и в дамските облекла и аксесоари.

На какво трябва да заложим в предстоящото лято, за да бъдем забележителни?

Палми, небрежно разхвърляни върху материите, тениски с надписи, асиметрични линии, надиплени ефирни материи. Част от колекцията включва черно-бели визии.

Роклите са изработени от ефирни материи, но и с натрупване на пластовете, пищност на дантела, допълнена с черно късо сако и широка вратовръзка с пищна брошка, напомняща много за тези, които Лагерфелд обича да носи.

Задължителен летен аксесоар за мъжете и жените ще бъдат плетените бомбета в класически цветове или с декорация, напомняща деликатен животински принт.

Класическите костюми, които правят марката разпознаваема бяха съчетани с цветни тениски, плетени баретки и обемни брошки с флорални мотиви.

Свързани статии

Линиите в банските костюми ще подчертават секси формите ни, но ще ги избираме в принт, който по някакъв начин да напомня за круиз и за Куба, разбира се. Осмелете се да съчетавате различни стилове, принтове и цветове. В галерията със снимки може да видите още от кубинското модно шоу.

Снимки: Reuters

Коментирай